Chord Aldebaran - Ilang Restu

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Aldebaran Ilang Restu Chord

[Intro]
G C D G
Em C Am D G

[Verse]
             C
sepurane yen awakku
  D                         G
milih ninggal kowe tanpo restu ibuku
Em                    Am
 cukup semene critoku ro kowe
D                        G
 wes cukup kenangan seng wes dilakoni
Em                Am
 kandase ati iki udu penjalukku
D                     G
 tulung lilakno lan lalekno aku

                        C
kok nganti iso kowe ninggalke
D                 G
 kabeh caramu iki ngelarani ati
Em                      Am
 pikirno meneh opo sing dadi karepmu
D                      G         G7
 ojo nganti getun ngelepasne aku

[Chorus]
 C                   D
 mas aku wes nglarani
                G
 restune wong tuo 
                   Em
 ora iso tak singkiri
             Am                D
 ngapuranen aku mbubrahke atimu
                G
 ikhlasno loro iki

                   C
 segampang kui koe ninggalke aku
       D                 G
 aku wegah nompo putusane
         Em                Am
 wong tuomu kudu ngerti aku
        D                           G
 ora nyepelekke nanging sawangen atiku

[Musik]
C D G Em
Am D G

                        C
kok nganti iso kowe ninggalke
D                 G
 kabeh caramu iki ngelarani ati
Em                      Am
 pikirno meneh opo sing dadi karepmu
D                      G         G7
 ojo nganti getun ngelepasne aku

[Chorus]
 C                   D
 mas aku wes nglarani
                G                     Em
 restune wong tuo ora iso tak singkiri
             Am                D
 ngapuranen aku mbubrahke atimu
                G
 ikhlasno loro iki

                   C
 segampang kui koe ninggalke aku
       D                 G
 aku wegah nompo putusane
         Em                Am
 wong tuomu kudu ngerti aku
        D                           G
 ora nyepelekke nanging sawangen atiku

         C
 wes ra usah ngomong tresno
 (aku tresno nanging ora)
 iso yen arep terus)
          D
 wong ayu yen nyoto tresno
       G
 ora bakal ninggal lungo
 (ra kuat nyawang esemme)
 (wong tuo ku ilang mergo awakmu)
 Em                      Am
  olone aku ning mripate ong tuomu
 (aku iso nompo wong tuoku)
 (ora paringi restu)
 D                          G
  ora bakal iso lali gawe lorone ati
 (wengi iki ngapuranen wong tuoku)

[Outro]
C D G -D G

Lihat Semua Chord Aldebaran


Chord Aldebaran Lainnya