Chord Apri feat. Yesika - Bebarengan

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Apri feat. Yesika Bebarengan Chord

[Intro]
C Am F G
C Am F G

[Verse]
C      Am
 tak gawe
F         G
 tembang iki kanggo kowe
C        Am
 sing saiki
F          G
 tak tresnoni seko ati
C      Am
 tulus kan ati
F          G               C  G
 yo mung kowe sing tek tenani

C        Am  
 duh kangmas
F           G
 tak tompo tembangmu kuwi
C       Am
 sing gawe
F      G
 atiku rasane nyaman
C      Am      
 bakal tak jogo
F     G           C  G
 ati iki kanggo kowe

F         G
 dongakno wae
   Em        Am
Gusti iku mboten sare
     Dm
perjuangke wae sing wis yakin
G
dadi jodone

[Chorus]
  F
 ojo ngucap sayang 
        G
 nek ujunge kowe ngilang
     Em             E
 ojo ngucap setyo maring aku
       Am
 nek kowe lungo
               Dm
 sing tak karepke kowe iso
          G
 ngancani uripku
                C       Gm
 seneng susah bebarengan

 C          F
 tak ucap sayang
               G
 tresnoku ra bakal ilang
             Em
 tetep ngancani mergo
     E            Am
 tresnoku yo mung kowe
                Dm
 sing tak dongakno dewek
            G
 iso urip bebarengan 
      C
 selawase

[Musik]
C Am Dm G
Em Am Dm G C

C        Am  
 duh kangmas
F           G
 tak tompo tembangmu kuwi
C       Am
 sing gawe
F      G
 atiku rasane nyaman
C      Am      
 bakal tak jogo
F     G           C  G
 ati iki kanggo kowe

F         G
 dongakno wae
   Em        Am
Gusti iku mboten sare
     Dm
perjuangke wae sing wis yakin
G
dadi jodone

[Chorus]
  F
 ojo ngucap sayang 
        G
 nek ujunge kowe ngilang
     Em             E
 ojo ngucap setyo maring aku
       Am
 nek kowe lungo
               Dm
 sing tak karepke kowe iso
          G
 ngancani uripku
                C
 seneng susah bebarengan

            F
 tak ucap sayang
               G
 tresnoku ra bakal ilang
             Em
 tetep ngancani mergo
     E            Am
 tresnoku yo mung kowe
                Dm
 sing tak dongakno dewek
            G
 iso urip bebarengan 
       C
 selawase

[Outro]
    F         G         C
 cinta kita untuk selamanya
    F          G        C
 sampai kita tutup usia


Chord Apri Al Ghifari Lainnya