Chord Ardha Tatu - Ngudari Roso

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Ardha Tatu Ngudari Roso

[Intro]
C G Am G
F G C

[Verse]
G                   C
 sing tak tulis jenengmu
      F      G          C
neng atiku ugo neng nafasku
C     A    Dm            G
 ben ora ilang tresnamu
               C        G
sing terus tak sandhang

            C    
nadyan akeh panggodho
        F        G       C
jroning ati ku ra biso nompo
C     A    Dm
 gedhene tresno
      G                  C
ning atiku ra ono wong liyo

[Int]
Dm Em F G C

[Chorus]
                F
 ora awan ora wengi
        G                    C
 nganti kapan nyimpen roso iki
 Am        Dm
  mung karepe ati
          G               C
 ngudhari roso ben dadi siji

               F
 mugo biso kasunyatan
     G                   C
 opo kang wis dadi kakarepan
 Am        Dm
  tresnamu tak jogo
 G           C
  selawase tekan tuwo

[Musik]
C F G C
A Dm G C G

            C    
nadyan akeh panggodho
        F        G       C
jroning ati ku ra biso nompo
C     A    Dm
 gedhene tresno
      G                  C
ning atiku ra ono wong liyo

[Int]
Dm Em F G C

[Chorus]
                F
 ora awan ora wengi
        G                    C
 nganti kapan nyimpen roso iki
 Am        Dm
  mung karepe ati
          G               C
 ngudhari roso ben dadi siji

               F
 mugo biso kasunyatan
     G                   C
 opo kang wis dadi kakarepan
 Am        Dm
  tresnamu tak jogo
 G           C
  selawase tekan tuwo

Lihat Semua Chord Arda


Chord Arda Lainnya