Chord Ardha Tatu - Ora Duwe Bondho

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Ardha Tatu Ora Duwe Bondho Chord

[Intro]
Dm Am F G  C

[Verse]
C              Em
aku iki wong ra duwe bodho
   F             G          C
nduweku mung rogo karo nyowo
    Dm          Am         
senadyan aku ora duwe bondho
        F                G
nanging aku isih duwe rego

C              Em
ati iki mung keloro lere
  F             G          C
nelongso suwe sing tak rasakke
     Dm         Am
nasibku iki tak songgo dewe
       F            G      C
tak trimakke urip sing koyo ngene

[Int]
G C

[Chorus]
 C           Em
 nelongso atiku nelongso
   F            G       C
 wiwit cilik uripku rekoso
 Dm               Am
 kepiye iki aku kudu kepiye
        F        G             C
 tak trimakke urip sing koyo ngene

   F                 C            Am
 memang aku iki anake wong ra duwe
        Dm       G           C
 kudu golek sandang pangan dewe

[Musik]
C G Dm Am
F Bb G C G

C              Em
ati iki mung keloro lere
  F             G          C
nelongso suwe sing tak rasakke
     Dm         Am
nasibku iki tak songgo dewe
       F            G      C
tak trimakke urip sing koyo ngene

[Int]
G C

[Chorus]
 C           Em
 nelongso atiku nelongso
   F            G       C
 wiwit cilik uripku rekoso
 Dm               Am
 kepiye iki aku kudu kepiye
        F        G             C
 tak trimakke urip sing koyo ngene

   F                 C             Am
 memang aku iki anake wong ra duwe
        Dm       G           C
 kudu golek sandang pangan dewe
   F                 C           Am
 memang aku iki anake wong ra duwe
        Dm       G           C
 kudu golek sandang pangan dewe

Lihat Semua Chord Arda


Chord Arda Lainnya