Chord Askarya - Pungkas

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Askarya Pungkas Chord

Capo fret 2

[Intro]
C Em F G C
C Em F G C G

[Verse]
  C                 G
jaremu kowe bakal tresno
      F         G       C
tanpo nyawang bondo dunyo
      F                        C
sing tak suwun nganti tekaning tuo
             G           C  G
nanging lungomu gawe gelo

  C                  G
kabeh mung sewates janji
     F         G          C
nyatane kowe sansoyo ndadi
    F     
nek pancen kudu pungkas
 C      G      C   G
ajari aku ikhlas

[Chorus]
   C                      Em
 tulung meremo ning pangkonanku
   F            G     C  G
 rungokno suworone atiku
     C                   Em
 meluo ngerti awan lan wengiku
  F              G         C
 aku ndungo mung kanggo awakmu

[Musik]
C Em F G C
Am Em F C
Am Em F G

  C                  G
kabeh mung sewates janji
     F         G          C
nyatane kowe sansoyo ndadi
    F     
nek pancen kudu pungkas
 C      G      C   G
ajari aku ikhlas

[Chorus]
   C                      Em
 tulung meremo ning pangkonanku
   F            G     C  G
 rungokno suworone atiku
     C                   Em
 meluo ngerti awan lan wengiku
  F              G          C
 aku ndungo mung kanggo awakmu

   C                      Em
 tulung meremo ning pangkonanku
   F            G     C  G
 rungokno suworone atiku
     C                   Em
 meluo ngerti awan lan wengiku
  F              G          C  G
 aku ndungo mung kanggo awakmu

[Outro]
C Em F G C

Lihat Semua Chord Askarya


Chord Askarya Lainnya