Chord CampurNgopi - Crito Lara

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

CampurNgopi Crito Lara Chord

[Intro]
C G/B Am A Dm G
C G/B Am A Dm G

[Verse]
            C            Am
neng dalan iki dadi saksi
        Dm              G
kowe ngucap sumpah janji
               Em          A 
nanging kowe lali tegane ngapusi
            Dm                  G
nganti seprene lorone neng njero ati

F    G           C
 tak cobo nglalekke 
         Am
jenengmu neng ati
           Dm      G
saktenane aku ra ngapusi
            Em       A
tresno ati iki kanggo kowe
               Dm
nanging kowe lungo
          G           F G
mugo kowe luwih mulyo

[Chorus]
       C            G/B
 saiki mung dadi crito loro
  Am              A
 sing mbekas neng dodo
    Dm                G
 tanpo kowe tak lakoni urip dewe

       C            G/B
 saiki mung dadi crito loro
      Am          A
 sing mbekas neng dodo
    Dm                G
 tanpo kowe tak lakoni urip dewe

[Musik]
F G F G
C Em Am A Dm G

                C
tak cobo nglalekke 
         Am
jenengmu neng ati
           Dm      G
saktenane aku ra ngapusi
            Em       A
tresno ati iki kanggo kowe
               Dm
nanging kowe lungo
          G          F G
mugo kowe luwih mulyo

[Chorus]
       C            G/B
 saiki mung dadi crito loro
  Am                A
 sing mbekas neng dodo
    Dm                G
 tanpo kowe tak lakoni urip dewe

       C            G/B
 saiki mung dadi crito loro
  Am                A
 sing mbekas neng dodo
    Dm                G
 tanpo kowe tak lakoni urip dewe

       C            G/B
 saiki mung dadi crito loro
  Am                A
 sing mbekas neng dodo
    Dm                G
 tanpo kowe tak lakoni urip dewe

       C            E
 saiki mung dadi crito loro
  Am              A
 sing mbekas neng dodo
    Dm                G
 tanpo kowe tak lakoni urip dewe

[Outro]
F G C

Lihat Semua Chord CampurNgopi


Chord CampurNgopi Lainnya