Kunci Gitar Damara De - Pedhot Janji Chord




Damara De Pedhot Janji Chord

[Intro]
C  Em  Gm A Dm  Fm

[Verse]
C             Em
piye carane aku ngikhlaske
Gm            A         Dm
tresno sing tulus seko atiku
Fm                 C        Am
kowe ninggalke aku tanpo alesan
     Dm                    G
segampang iki medot sesambungan

C                  Em
cukup nggo aku loro sing tak tompo
Gm         A             Dm
ning atimu wis ono tresno liyo
 Fm                     C           Am
ora tak tangisi kabeh pancen takdire
     Dm         G         C
kowe lan aku mlaku dewe dewe

Dm     G       Em         Am
 lam-laman esemmu ning atiku
Dm    E               Am           A
 ngelingi awakmu nggandeng tangan iki
 F      G              Em          Am
udan gedhe wingi iso bareng ngadepi
           Bb
nanging luntur roso tresno mergo
   G
grimis sing nelesi

[Chorus]
 F                    G
ajur sak kedeping moto
  Em                   Am
rosomu wis nggo wong liyo
  F         D                 G
kowe lungo mung ninggalke loro

 F                  G
aku ra nyalahke kowe
    Em                  Am
mungkin wis dadi takdire
      Dm                     G
mergo tresno sing tulus iki ora
           Am
iso dipeksakke

[Int]
Am  Em  Gm A Dm  Fm  G

Dm     G       Em         Am
 lam-laman esemmu ning atiku
Dm    E               Am           A
 ngelingi awakmu nggandeng tangan iki
 F      G              Em          Am
udan gedhe wingi iso bareng ngadepi
           Bb
nanging luntur roso tresno mergo
   G
grimis sing nelesi

[Chorus]
 F                    G
ajur sak kedeping moto
  Em                   Am
rosomu wis nggo wong liyo
  F         D                 G
kowe lungo mung ninggalke loro

 F                  G
aku ra nyalahke kowe
    Em                  Am
mungkin wis dadi takdire
      Dm                     G
mergo tresno sing tulus iki ora
            C  C7
iso dipeksakke

 F                    G
ajur sak kedeping moto
  Em                   Am
rosomu wis nggo wong liyo
  F         D                 G
kowe lungo mung ninggalke loro

 F                  G
aku ra nyalahke kowe
    Em                  Am
mungkin wis dadi takdire
      Dm                     G
mergo tresno sing tulus iki ora
            C
iso dipeksakke
      Dm                     G
mergo tresno sing tulus iki ora
            F  Fm     C
iso dipeksakke uuu uu



Chord Gitar Terkait