Chord Danang Effendi - Ojo Lungo

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Danang Effendi Ojo Lungo Chord

Capo fret 2

[Intro]
Am F G C
Dm Am F E

[Verse]
Am           Em
 kelingan esem lan guyumu
F              C            G
 gawe roso kangen ning atiku
Am                   Em
 senadyan durung biso sesandingan
F              C         G
 nanging ati wegah kelangan

Dm             Am
 tekamu gawe seneng atiku
Dm                 Am
 setyaku mung sliramu
Dm          Am
 rosoku mugo dadi rosomu
          E
nggo ngobati roso sing wis suwe ono

[Chorus]
 Am         Em
  kowe sing tak tresno
 F        C
  tulung ojo lungo
 Dm                  E
  bebarengan njogo roso

 Am         Em
  kowe sing tak sayang
 F        C
  tulung ojo ngilang
   Dm                  E
 sesandingan tekan bebrayan

[Musik]
Am F G C
    ho ooo
Dm Am       F    E
  ho ooo ho oo ooo

Dm          Am
 tekamu gawe seneng atiku
Dm                 Am
 setyaku mung sliramu
Dm          Am
 rosoku mugo dadi rosomu
          E
nggo ngobati roso sing wis suwe ono

[Chorus]
 Am         Em
  kowe sing tak tresno
 F        C
  tulung ojo lungo
 Dm                  E
  bebarengan njogo roso

 Am         Em
  kowe sing tak sayang
 F        C
  tulung ojo ngilang
   Dm                  E
 sesandingan tekan bebrayan

 Am         Em
  kowe sing tak tresno
 F        C
  tulung ojo lungo
 Dm                  E
  bebarengan njogo roso

 Am         Em
  kowe sing tak sayang
 F        C
  tulung ojo ngilang
   Dm                  E
 sesandingan tekan bebrayan

[Outro]
Am F G C
Dm Am F E
         Am
kowe ojo lungo


Chord Danang Effendi Lainnya