Chord Didi Kempot - Kloso Pandan

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Didi Kempot Kloso Pandan Chord

[Intro]
C Dm G C
F C Am  
Dm G C G

[Verse]
C   
sego sak piring 
         Dm
mbiyen dipangan wong loro
G
wedang secangkir
         C
mbiyen diombe wong loro
F
turu tanpo kasur
C                Am
angler biso nglindur
     Dm           G
ning kloso pandan yo 
      C     G
tanpo kemul

C
kloso pandane 
     Dm
iseh ono neng omahku
G
saben wengi neng
      C
kene iseh tak nggo turu
  F
turu aku dewe
C          Am
adem tanpo kowe
     Dm        G
neng kloso pandan 
            C
mbiyen sing kae

[Int]
F G C

[Chorus]
    G               C
  saiki kowe lali karo aku
    G                     C
  kepetuk wes ra gelem nyopo aku
  F
  barang uwes mulyo
     C         Am
  saiki kowe cidro
  Dm         G          C
  lali kloso pandan dek semono

Musik]
F Em Dm G C
F G C Am
Dm G C G

C
kloso pandane 
     Dm
iseh ono ning omahku
G
saben wengi neng 
      C
kene iseh tak nggo turu
F
turu aku dewe
C          Am
adem tanpo kowe
     Dm       G
neng kloso pandan 
            C
sing mbiyen kae

[Int]
F G C

[Chorus]
    G               C
  saiki kowe lali karo aku
    G                     C
  kepetuk wes ra gelem nyopo aku
  F
  barang uwes sugih
     C         Am
  saiki kowe malih
  Dm         G        C
  koyo banyu bening dadi getih

  F
  barang uwes mulyo
     C         Am
  saiki kowe cidro
  Dm         G          C
  lali kloso pandan dek semono

Lihat Semua Chord Didi Kempot


Chord Didi Kempot Lainnya