Chord Dory Harsa - Biasa Wae

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Dory Harsa Biasa Wae Chord

Capo fret 3

[Intro]
Am D        Am D D-C-D
  uu       yoyo
Am D Am D

[Verse]
Am                 F
jarene kowe nduwe omah gedhong
       C        G
sak isine jarene
Am                  F      
jarene kowe nduwe mobil mewah
        C         G
sak larange jarene

Am               F
 aku nduwe konco koncoku iki
C                                 G
 senengane sombong omongane duwur duwur 
                Am
koyo pesawat tempur
                   F
pengen tak dublaki kue lumpur
C                         G
 ora tekan ati amergo deweke
tak anggep uwong nglindur

Am                 F
jarene kowe nduwe emas batang
         C         G
sak tambange jarene
Am                  F
jarene kowe nduwe pacar
            C        G
sak okeh okehe jarene

           Am         F
tak iyo iyoke ceritane
           C          G
tak iyo iyoke ceritane

[Chorus]
 Am           F
 biasa wae oh biasa wae
 C                  G
  omongane ojo mbok gedheke
 Am           F
 biasa wae oh biasa wae
 C                      G-C-C
  duwur duwur kesampluk lambene

[Int]
Am D Am D

Am                 F
jarene kowe nduwe omah gedhong
       C        G
sak isine jarene
Am                  F      
jarene kowe nduwe mobil mewah
        C         G
sak larange jarene

Am               F
 aku nduwe konco koncoku iki
C                                 G
 senengane sombong omongane duwur duwur 
                Am
koyo pesawat tempur
                   F
pengen tak dublaki kue lumpur
C                         G
 ora tekan ati amergo deweke
tak anggep uwong nglindur

Am                 F
jarene kowe nduwe emas batang
         C         G
sak tambange jarene
Am                  F
jarene kowe nduwe pacar
            C        G
sak okeh okehe jarene

           Am         F
tak iyo iyoke ceritane
           C          G
tak iyo iyoke ceritane

[Chorus]
 Am           F
 biasa wae oh biasa wae
 C                  G
  omongane ojo mbok gedheke
 Am           F
 biasa wae oh biasa wae
 C                      G-C-C
  duwur duwur kesampluk lambene

[Musik]
Dm Am F E
F C Dm E

[Chorus]
 Am           F
 biasa wae oh biasa wae
 C                G
  omongane ojo di gedheke
 Am           F
 biasa wae oh biasa wae
 C                      G-C-C
  duwur duwur kesampluk lambene

[Overtune]
 Bm           G
 biasa wae oh biasa wae
 D                A
  omongane ojo di gedheke
 Bm           G
 biasa wae oh biasa wae
 D                      A-D-D
  duwur duwur kesampluk lambene

[Outro]
Bm
heh heh ben modyar
   Bm
yo man

Lihat Semua Chord Dory Harsa


Chord Dory Harsa Lainnya