Chord Esa Risty - Lintang Kangen

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Esa Risty Lintang Kangen Chord

Capo fret 2

[Intro]
Am C F C
Gm F E

[Verse]
  Am      Em
semilire angin wengi
     F            C
seng tansah ngancani
     Dm
roso kangenku 
F           G  E
marang sliramu

Am         Em
padange rembulan
     F             C   
seng tansah njangkepi
    Dm
sepine wengi iki
      F                   G  E
tanpo sliramu pepujaning ati

        F            Dm
aku lan kowe ora biso dipisahke
    F               E
senadyan akeh pacoban

[Chorus]
 Am                 Dm
 lintang tak titipne roso sayang
 G                       C        E
 marang sliramu seng ora bakalan ilang
 Am               Dm
 tresno iki wes sue kepatri
       F                   E
 amung sliramu pepujaning ati
       Am
 saklawase

[Musik]
Am C F C
Dm Am
F G F G Am E

  Am      Em
sumilire angin wengi
     F            C
seng tansah ngancani
     Dm         F           G  E
roso kangenku marang sliramu

Am         Em
padange rembulan
     F             C   
seng tansah njangkepi
    Dm
sepine wengi iki
      F                   G   E
tanpo sliramu pepujaning ati

        F            Dm
aku lan kowe ora biso dipisahke
    F               E
senadyan akeh pacoban

[Chorus]
 Am                 Dm
 lintang tak titipne roso sayang
 G                       C        E
 marang sliramu seng ora bakalan ilang
 Am               Dm
 tresno iki wes sue kepatri
       F                   E
 amung sliramu pepujaning ati

        F            Dm
aku lan kowe ora biso dipisahke
    F               E
senadyan akeh pacoban
     F   G  Am
selawase

Lihat Semua Chord Esa Risty


Chord Esa Risty Lainnya