Chord Fernando Alang - Salaman Dadi Kenangan

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Salaman Dadi Kenangan Chord

[Intro]
C Dm Em F
C G C

[Verse]
F          G
 wis tak rasakke
  C         Bm    Am
wengi iki tanpo sliramu
F         G
 raiso di apusi
     C      Bm           Am  -G
isih kowe sing tak tresnani

F        G
 pedot batinku
  C    Bm      Am   -G
kowe ninggalke aku
F         G
 keronto-ronto
         C        Bm       Am
nanging iki wes dadi dalane
      F         G
aku lilo aku trimo

[Chorus]
 F              G
 salaman udan panas
           C        Am
 mung dadi kenangan
          Dm
 kolo semono
           G
 ngetan-ngulon gandengan
    C
 ra wedi kelangan

      F               G
 ning salaman dadi seksi
         C     Am
 cintaku padamu
        Dm      G
 niatmu geguyon
                     C
 malah aku sing dadi gejeron

[Musik]
Dm Em F C G

[Spoke]
Dm
 yen tak rasak-rasake
Em                          F
 dino-dinoku sepi tanpo tresnomu
           G
sepi esemmu

Dm
 tansah kangen
                      Em
yo mung iso nyawang fotomu
                F
ati sing mulone padang koyo rino
     G
saiki ajur ora ngiro

[Chorus]
 F              G
 salaman udan panas
           C       Am
 mung dadi kenangan
          Dm
 kolo semono
           G
 ngetan-ngulon gandengan
    C
 ra wedi kelangan

      F               G
 ning salaman dadi seksi
         C     Am
 cintaku padamu
        Dm
 niatmu geguyon

  F              G
 (salaman udan panas)
            C       Am
 (mung dadi kenangan)
           Dm
 (kolo semono)
            G
 (ngetan-ngulon gandengan)
     C
 (ra wedi kelangan)

      F               G
 ning salaman dadi seksi
         C      Am
 cintaku padamu
        Dm         G
 niatmu geguyooo on
                     C      F G
 malah aku sing dadi gejeron
        Dm         G
 niatmu geguyooo on
                     C      F G
 malah aku sing dadi gejeron
           C
 sing dadi gejeron


Chord Fernando Alang Lainnya