Chord Galih Bangun - Cangkeman

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Galih Bangun Cangkeman Chord

Capo fret 2

[Intro]
C Em F Fm C

[Verse]
   C                 Am
mendung peteng dadio udan
         F                 G
tak nggo nutupi ati sing kelaran
Em                        Am
samar eluh sing mili, nggerus njero ati
          Bb                G
ra tak nyono kowe mung ngapusi

[Int]
F G C
F G C G

[Chorus]
    C                   Em
 drijimu tak pasang ali-ali
         F         G       C   G
 ning ngopo kowe tego mblenjani
     C                    Em
 tresnoku tok pupus tanpo ati
       F         G         C
 ra nyono kowe tego ngelarani

 F         G
 saiki aku dewekan
      C              Am
 dipontang-pantingke kahanan
  Dm           G         C
 ora ngiro tresnamu mung cangkeman

[Musik]
F G C Am
F G Am
F G C Am
Bb G

   C                 Am
mendung peteng dadio udan
         F                 G
tak nggo nutupi ati sing kelaran
Em              E         Am        
samar eluh sing mili, nggerus njero ati
          Bb                G
ra tak nyono kowe mung ngapusi

[Int]
F G C
F G C G

[Chorus]
    C                   Em
 drijimu tak pasang ali-ali
         F         G        C    G
 ning ngopo kowe tego mblenjani
     C                    Em
 tresnoku tok pupus tanpo ati
       F         G         C
 ra nyono kowe tego ngelarani

    C                   Em
 drijimu tak pasang ali-ali
         F         G       C   G
 ning ngopo kowe tego mblenjani
     C                    Em
 tresnoku tok pupus tanpo ati
       F         G         C
 ra nyono kowe tego ngelarani

 F         G
 saiki aku dewekan
      C              Am
 dipontang-pantingke kahanan
  Dm           G         C
 ora ngiro tresnamu mung cangkeman
  Dm           G         C
 ora ngiro tresnamu mung cangkeman

Lihat Semua Chord Galih Bangun


Chord Galih Bangun Lainnya