Chord Imam Arsyatama - Tego Ninggal Rabi

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Imam Arsyatama Tego Ninggal Rabi Chord

Capo di fret 4

[Intro]
E
Am Dm G C E
Am

[Verse]
Am           
rikolo semono
        Dm
kabeh endah jroning dodo
G
gemuyu nangis
        C
nambahi rosoning tresno
Am
isih kelingan
        Dm
sliramu ngekep ning ndodo
E
janjine ra bakal lungo

Am
lunturing wektu
          Dm
mbuktekke janjimu palsu
G
manis lisanmu
         C
kroso nancep ning atiku
Am
sak pengarepan
        Dm
sliramu nglarani aku
E
pengen pisah karo aku

[Chorus]
  Am
 ibarate aku
        Dm
 saben isuk nandur pari
   G                      C  E
 tumekaning panen malah rugi

   Am
 saben dino kowe
         Dm    
 lahir batin tak openi
   G                       Am
 nanging kowe tego ninggal rabi

      Dm
 ning kepiye maneh
           Am
 kabeh wis kersaning Gusti
  Dm
 aku kudu nrimo
          E
 urip ngempet loro ati

Am
lunturing wektu
          Dm
mbuktekke janjimu palsu
G
manis lisanmu
         C
kroso nancep ning atiku
Am
sak pengarepan
        Dm
sliramu nglarani aku
E
pengen pisah karo aku

[Musik]
F C Dm E

[Chorus]
  Am
 ibarate aku
        Dm
 saben isuk nandur pari
   G                      C  E
 tumekaning panen malah rugi

   Am
 saben dino kowe
         Dm    
 lahir batin tak openi
   G                         C  E
 nanging kowe tego ninggal rabi

  Am
 ibarate aku
        Dm
 saben isuk nandur pari
   G                      C  E
 tumekaning panen malah rugi

   Am
 saben dino kowe
         Dm    
 lahir batin tak openi
   G                       Am
 nanging kowe tego ninggal rabi

      Dm
 ning kepiye maneh
           Am
 kabeh wis kersaning Gusti
  Dm
 aku kudu nrimo
          E             Am
 urip ngempet loro atiii


Chord Imam Arsyatama Lainnya