Chord Kuli Hoa Hoe - Mumet Ndase

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Kuli Hoa Hoe Mumet Ndase Chord

Capo fret 2

[Intro]
F G C Am
Dm  G

[Verse]
F     G            C      Am
sibuk kerja nganti lali bahagia
       Dm                    G
lembur bendina dadi sugih ora

C
serr masih bersama
            F                   G C
kuli kuli pabrik ter hoa hoe

C                     F
metmumet mumet mumet ndase
  G                C
kesel aku awake kerja wae
      C
wes wayae OTW
        F
gaskeun ming ngendi wae
        G                   C
sing penting ati seneng rasane

[Chorus]
        F     G            C      Am
wes sue sibuk kerja nganti lali bahagia
       Dm                    G
lembur bendina dadi sugih ora
F     G            C         Am
loske disek sing gawe mumet ndase
      Dm                      G
jo di pikirke gawe santuy wae

[Int]
C     F G C C F G C
       serr

C                  F
urip rasah digawe spaneng
   G
mending seneng seneng
         C
nimbang ndas puyeng
        C
ndang metu ngopi bareng
       F
kumpul sing penting gayeng
     G                 C
gawe pikiran lan ati seneng

[Chorus]
        F     G            C      Am
wes sue sibuk kerja nganti lali bahagia
       Dm                    G
lembur bendina dadi sugih ora
F     G            C         Am
loske disek sing gawe mumet ndase
      Dm                      G
jo di pikirke gawe santuy wae

F     G            C      Am
sibuk kerja nganti lali bahagia
       Dm                    G
lembur bendina dadi sugih ora
F     G            C         Am
loske disek sing gawe mumet ndase
      Dm                      G
jo di pikirke gawe santuy wae

[Outro]
C     F G C C
serr      serr

Lihat Semua Chord Kuli Hoa Hoe


Chord Kuli Hoa Hoe Lainnya