Chord Lali Soro - Mantan Karbitan

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Lali Soro Mantan Karbitan Chord

Capo fret 5

[Intro]
C  G  Am D G D
G  Am  D  G
G  Am  D  G D-D

[Verse]
G                 D
hey mantan piye kabarmu saiki
        C             D             G
sing mbiyen ngomong sayang nanging ilang
G                    D
hey mantan tak pikir kowe wis lali
       C        D            G
nggawe cidro saiki ngajak mbalik

         C                 G
sorry sorry tan kok lucu tenan
       Am           D          G
kowe pede teko mung ngajak balikan
        C                 G
matur suwun tan wis tau sayang
        Am             D           G   D
masio lamis mergo kowe mantan karbitan

[Chorus]
    G
aku sing kadung loro
        Am
mergo tau mbok tinggal
   D                         G
saiki kadung nyaman mergo nrimo kahanan
    E                     Am
masio nahan perih mergo tau kelangan
    D                     G   D
sepuro kulo wegah nek balikan

[Intro]
G  Am  D  G D

G                    D
hey mantan tak pikir kowe wis lali
       C        D            G
nggawe cidro saiki ngajak mbalik

         C                 G
sorry sorry tan kok lucu tenan
       Am           D          G
kowe pede teko mung ngajak balikan
        C                 G
matur suwun tan wis tau sayang
        Am             D           G   D
masio lamis mergo kowe mantan karbitan

[Int]
G  Am  D  G
E  Am  D  G

         C                 G
sorry sorry tan kok lucu tenan
       Am           D          G
kowe pede teko mung ngajak balikan
        C                 G
matur suwun tan wis tau sayang
        Am             D           G
masio lamis mergo kowe mantan karbitan

[Chorus]
    G
aku sing kadung loro
        Am
mergo tau mbok tinggal
   D                         G
saiki kadung nyaman mergo nrimo kahanan
    E                     Am
masio nahan perih mergo tau kelangan
    D                     G
sepuro kulo wegah nek balikan

    G
aku sing kadung loro
        Am
mergo tau mbok tinggal
   D                         G
saiki kadung nyaman mergo nrimo kahanan
    E                     Am
masio nahan perih mergo tau kelangan
    D                     G
sepuro kulo wegah nek balikan
    E                     Am
masio nahan perih mergo tau kelangan
    D                     G
sepuro kulo wegah nek balikan
    D                     G
sepuro kulo wegah nek balikan

Lihat Semua Chord Lali Soro


Chord Lali Soro Lainnya