Chord Lek Dahlan feat. Putri Kristya - Wis Biasa

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Lek Dahlan feat. Putri Kristya - Wis Biasa Chord

Capo fret 2

[Intro]
C G/B Am A
Dm A G

[Verse]
 C
atiku ajur
-G/B        Am
 ning ngopo sampean mundur
        F
sak ben dino ra tenang
       G
amergo sampean ngilang

  C
jare wes seneng
-G/B     Am
 motoran gocekan weteng
        F
ning nyatane kowe malah
          G 
milih dek'e

Em                  Am
 awan wengi tak enteni
         F            G
ngancani uripmu selawase

[Chorus]
         C      G
 uwes biasa pisah
             Am          Em
 wong larang ra gelem ngalah, 
       F
 susah aku tak manut
         Fm        G
 ngapuro yen aku luput

        C        G
 wes umume tresno
      Am          Em
 ukurane amung bondo ndonyo
 F      Fm
  yen ra krasan
  G
 ojo kakean alesan
             F
 tak mbalik kanan

[Musik]
F G Em A
F Dm G

  C
jare wes seneng
        Am
motoran gocekan weteng
        F
ning nyatane kowe malah
          G 
milih dek'e

Em                  Am
 awan wengi tak enteni
         F            G
ngancani uripmu selawase

[Chorus]
         C      G
 uwes biasa pisah
             Am          Em
 wong larang ra gelem ngalah, 
       F
 susah aku tak manut
         Fm        G
 ngapuro yen aku luput

        C        G
 wes umume tresno
      Am          Em
 ukurane amung bondo ndonyo
 F      Fm
  yen ra krasan
  G
 ojo kakean alesan

         C      Em
 uwes biasa pisah
             Am          Em
 wong larang ra gelem ngalah, 
       F
 susah aku tak manut
         Fm        G
 ngapuro yen aku luput

        C        Em
 wes umume tresno
      Am          Em
 ukurane amung bondo ndonyo
 F      Fm
  yen ra krasan
  G
 ojo kakean alesan
              C
 tak mbalik kanan

Lihat Semua Chord Lek Dahlan


Chord Lek Dahlan Lainnya