Chord Loro Ati Official - REMBULANE ATI (Kangenku Sansoyo Gede)

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Rembunlane Ati Chord

[Intro]
C Em F C
Dm Am Em G C

[Verse]
   C
rembulane ati
          Em
lintang wengi dadi saksi
    F
tetesan banyu moto
        C
nangis eluh mbrebes mili
  Dm
kangen sun nyang riko
     Am
soyo gede hang sun roso
    Em          G         C
sasetyoku tulus kanggo sliramu

[Int]
F G C

  C
ombak'e samudro
         Em
sirno ra biso nandingi
    F
tak dedeke ati
        C
sansoyo deres le mili
  Dm
siji penjalokku
     Am
riko njogo katresnanku
        Em       G       C
mung sliramu pepujaning atiku

[Chorus]
   F             G
 kangen ku sansoyo gede
          C
 ora ono ujunge
     G      Am
 tresno selawase

   F                  G
 sayang ku rindu sliramu
                 C
 tak suwun katresnanmu
   G          Am
 cukup kanggo aku

[#]
                  F
janji sun nyang riko
             G
ora bakal ngeliyo
                     C
tak jogo ra bakal sirno

[Musik]
F G C G Am
Dm G C

   C
rembulane ati
          Em
lintang wengi dadi saksi
    F
tetesan banyu moto
        C
nangis eluh mbrebes mili
  Dm
kangen sun nyang riko
     Am
soyo gede hang sun roso
   Em           G         C
sasetyoku tulus kanggo sliramu

[Int]
F G C

  C
ombak'e samudro
         Em
sirno ra biso nandingi
    F
tak dedeke ati
        C
sansoyo deres le mili
  Dm
siji penjalokku
     Am
riko njogo katresnanku
        Em       G       C
mung sliramu pepujaning atiku

[Chorus]
   F             G
 kangen…ku sansoyo gede
          C
 ora ono ujunge
     G      Am
 tresno selawase

   F                  G
 sayang ku rindu sliramu
                 C
 tak suwun katresnanmu
   G          Am
 cukup kanggo aku

[#]
                  F
janji sun nyang riko
             G
ora bakal ngeliyo
                     C
tak jogo ra bakal sirno hoooo

[Chorus]
   F             G
 kangen ku sansoyo gede
          C
 ora ono ujunge
     G      Am
 tresno selawase

   F                  G
 sayang ku rindu sliramu
                 C
 tak suwun katresnanmu
   G          Am
 cukup kanggo aku

[#]
                  F
janji sun nyang riko
             G
ora bakal ngeliyo
                     C
tak jogo ra bakal sirno
                  F
janji sun nyang riko
             G
ora bakal ngeliyo
                     C
tak jogo ra bakal sirno


Chord Loro Ati Official Lainnya