Kunci Gitar Luluk Darara - Ora Kangen Chord




Luluk Darara Ora Kangen Chord

Capo fret 4

[Intro]
Am Em F C G
Am Em F G

[Verse]
C
sing tak kangeni
           Am
ora ngerti ono ning ngendi
F
sing tak enteni
         G
nganti saiki ra bali

C
kangen ku iki
     Am
ora ono sing nambani
F
lungomu kui
           G
nggowo tresnoku kang suci

F       G       Em      Am
opo salahku opo dusoku
Dm                         G
nganti kowe tego ninggalke aku

[Chorus]
   C                  Em
 lali opo to pancen ngelali
   Dm                  G
 lungomu ra eleng janji
   F       G         C    G/B  Am
 kangen opo ora nduwe kangen
      Dm       G              C
 ning kene aku sing ngangen-ngangen

[Musik]
Am Em F C G
Am Em F G

C
sing tak kangeni
           Am
ora ngerti ono ning ngendi
F
sing tak enteni
         G
nganti saiki ra bali

C
kangen ku iki
     Am
ora ono sing nambani
F
lungomu kui
           G
nggowo tresnoku kang suci

F       G       Em      Am
opo salahku opo dusoku
Dm                         G
nganti kowe tego ninggalke aku

[Chorus]
   C                  Em
 lali opo to pancen ngelali
   Dm                  G
 lungomu ra eleng janji
   F       G         C    G/B  Am
 kangen opo ora nduwe kangen
      Dm       G              C
 ning kene aku sing ngangen-ngangen

   C                  Em
 lali opo to pancen ngelali
   Dm                  G
 lungomu ra eleng janji
   F       G         C    G/B  Am
 kangen opo ora nduwe kangen
      Dm       G              C
 ning kene aku sing ngangen-ngangen

[Outro]
F G C



Chord Gitar Terkait