Chord Mala Agatha - Jutaan Sayang

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Mala Agatha Jutaan Sayang Chord

Capo fret 1

[Intro]
C G Am Em
F C Dm G

[Verse]
  C           G         Am Em
roso ati ra biso ngapusi
F        C           Dm             G
 amung kowe sing paling tak tresnani
F         C           G          Am
 pedangen dodoku, yo amung ono kowe
      F                  G        C
bakal tak simpen ning ati selawase

     C              G          Am  Em
ra kurang kurang anggonku berjuang
F           C
 wis ping jutaan
      Dm           G
anggonku ngomong sayang
F         C              G          Am
 gede tresnaku yo mung kanggo awakmu
       F             G        C
nganti nyowo pisah karo rogoku

[Chorus]
         F     G           C
sumpah mati aku tresno kowe
       Dm               G         C
maju lurus ra menggok dalan liyane
        F      G          Am
mugo Gusti maringi restune
           Dm         G       C
kowe karo aku bahagia selawase

[Int]
F G C
Dm G C
F G Am
Dm G C

     C              G          Am  Em
ra kurang kurang anggonku berjuang
F           C
 wis ping jutaan
      Dm           G
anggonku ngomong sayang
F         C              G          Am
 gede tresnaku yo mung kanggo awakmu
       F             G        C   C7
nganti nyowo pisah karo rogoku

[Chorus]
         F     G           C
sumpah mati aku tresno kowe
       Dm               G         C
maju lurus ra menggok dalan liyane
C7      F      G          Am
mugo Gusti maringi restune
           Dm         G       C
kowe karo aku bahagia selawase

         F     G           C
sumpah mati aku tresno kowe
       Dm               G         C
maju lurus ra menggok dalan liyane
C7      F      G          Am
mugo Gusti maringi restune
           Dm         G       C
kowe karo aku bahagia selawase
           Dm         G       C
kowe karo aku bahagia selawase

Lihat Semua Chord Mala Agatha


Chord Mala Agatha Lainnya