Manut Mawon Wediombo Chord

Capo fret 2

[Intro]
C  F  G  C F G C

[Verse]
  C         G
sumilire angin pantai
   Am          Em
tansah ngilingake
 F      G              C
aku kowe dolan mrono mrene
  F       G      Em            Am
saben wengi aku kimpen kowe
  F            G            C     F G
lewat tembang iki mugo kowe ngerti

  C            G              Am    Em
cukup wingi aku ngeboti tresno iki
  F          G               C
nanging saiki mung ninggal janji
 F            G
aku wis ngrumangsani
  Em            Am
cukup sadar diri
   F            G         C
cinta tidak harus memiliki

[Chorus]
 Am               Em
 wediombo kecamatan girisubo
   F             G           C
 dolan mrono aku wis kroso bahagio
 Am            Em
 ora nyongko kowe tego
     F          G            C
 ninggal tatu ning njero dodo

[Musik
C  F  G  C
F  C  F G C G

  C            G              Am    Em
cukup wingi aku ngeboti tresno iki
  F          G               C
nanging saiki mung ninggal janji
 F            G
aku wis ngrumangsani
  Em            Am
cukup sadar diri
   F            G         C
cinta tidak harus memiliki

  F           G              Em      Am
mamas kowe ojo miker ningkene aku ayem
  F      G            C
jujur aku ngempet kangen
  F          G     Em          Am
tulong ngerteni aku wis oleh ganti
  F      G          C
mugo kowe ikhlas ati

   F            G     Em        Am
ikhlas aku ikhlas kowe oleh ganti
    F      G              C
tak akoni aku ringkih bab ati
  F      G      Em      Am
kowe lungo aku orapopo
    F                 G            C
senajan loro nanging ora tangguh roso

[Chorus]
 Am               Em
 wediombo kecamatan girisubo
   F             G           C
 dolan mrono aku wis kroso bahagio
 Am            Em
 ora nyongko kowe tego
     F          G            C
 ninggal tatu ning njero dodo

[Outro]
F G C

  F         G            C
bola bali kowe main ning mburi
  F       G            Em         Am
salahmu dewe kowe janji ra mbaleni
    F       G           C
tak akoni wingi aku dolanan ati
   F              G        C
ra urusan aku wis marem saiki



Chord Gitar Terkait