Chord Nabila feat. Destian - BUCIN (Cukup Semene)

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Nabila Destian BUCIN Chord

Capo fret 2

[Chorus]
        F           G
 kowe meneng aku yo meneng
    Em         Am
 ra bakal tak aruhi
    Dm         G           C    C7
 mergo yakin dudu aku sing salah

          F            G
 yen gur arep menangan ati
  Em          Am
 aku wani ngladeni
  Dm        Em
 aku dudu budak cinta
       F       G           C
 sing iso terus mbok apusi

[Intro]
C F Am F G

[Verse]
    C
naliko kowe bali
    G
aku ra bakal nompo
      Dm
mergo mbiyen kowe
G           C         C7
sing mutusi pengen lungo
   F            G
yo wes tak lilakno
    Em         Am
aku ra bakal cidro
      Dm
mergo kesuwen anggonku 
        Fm  G
nyimpen loro

     C
bola-bali mblenjani
      G
malah soyo nglarani
        Dm      G
wes tak kei ati nanging kowe
C          C7
terus ngapusi
       F         G
mulane cukup semene
        Em          A
mending wes bubar wae
   Dm            G         C
saiki wes ben mlaku dewe-dewe

         F     G
ben kowe ngerteni
           Em     Am
mandheng dolanan ati
      Dm             G      C
aku pengen nyobo sepiro kuatmu

[Chorus]
        F           G
 kowe meneng aku yo meneng
    Em         Am
 ra bakal tak aruhi
    Dm         G           C    C7
 mergo yakin dudu aku sing salah

          F            G
 yen gur arep menangan ati
  Em          Am
 aku wani ngladeni
  Dm        Em
 aku dudu budak cinta
       F       G           C
 sing iso terus mbok apusi

[Musik]
F G Em  Am
Am Bb G

     C
bola-bali mblenjani
      G
malah soyo nglarani
        Dm      G
wes tak kei ati nanging kowe
C          C7
terus ngapusi
       F         G
mulane cukup semene
        Em          A
mending wes bubar wae
   Dm            G         C
saiki wes ben mlaku dewe-dewe

         F     G
ben kowe ngerteni
           Em     Am
mandheng dolanan ati
      Dm             G      C
aku pengen nyobo sepiro kuatmu

[Chorus]
        F           G
 kowe meneng aku yo meneng
    Em         Am
 ra bakal tak aruhi
    Dm         G           C    C7
 mergo yakin dudu aku sing salah

          F            G
 yen gur arep menangan ati
  Em          Am
 aku wani ngladeni
  Dm        G              C   
 aku dudu budak cinta nggo kowe

        F           G
 kowe meneng aku yo meneng
    Em         Am
 ra bakal tak aruhi
    Dm         G           C    C7
 mergo yakin dudu aku sing salah

          F            G
 yen gur arep menangan ati
  Em          Am
 aku wani ngladeni
  Dm        Em
 aku dudu budak cinta
       F       G           C
 sing iso terus mbok apusi
  F           G
 aku dudu budak cinta
                  F  Em G C
 sing iso mbok apusi

Lihat Semua Chord Nabila


Chord Nabila Lainnya