Kunci Gitar Om Yosh - Rung Sido Dadi Pegawe Chord





Rung Sido Dadi Pegawe Chord

Capo fret 2

[Intro]
C Em-E Am C -Em
F C Dm-Em-F-F#m-G

[Verse]
           C         Em
wis tak perjuangke tenan
      Am            Em
sinau nganti peng pengan
        F           C
mbuka buku nganti turu
      Dm        G
ora lali restu ibu

[Int]
F G

      C         Em
ademe banyu segoro
         Am          Em
ngeresep ing njero dodo
         F         C
senadyan ati nelongso
        Dm         G
nanging ora dadi gelo

    Am                        Em
lungguh dewe ning alun alun wonogiri
          F           Dm         Bb G
ngadep nyawang pendopone pak bupati

[Chorus]
         C        G
 aku wes tau berjuang
           Am        Em
 nanging durong biso menang
        F            C
 ra masalah hurung tekan
       Dm        G
 isih ono kesempatan

       C         G
 ojo dadi cilik ati
         Am         Em
 yen kui pancen garise Gusti
         F        C
 nyatane metu hasile
           Dm       G
 rung sido dadi pegawe

        F      Em
 kudu kuat le bertahan
        F        C
 nggo mikir masa depan
           Dm                G
 ra pareng nyerah marang kahanan

[Musik]
Am E F C G
Dm Em F#m G
F C F C
F C D G  F G

      C         Em
ademe banyu segoro
         Am          Em
ngeresep ing njero dodo
         F         C
senadyan ati nelongso
        Dm         G
nanging ora dadi gelo

    Am                        Em
lungguh dewe ning alun alun wonogiri
          F           Dm         Bb G
ngadep nyawang pendopone pak bupati

[Chorus]
         C        G
 aku wes tau berjuang
           Am        Em
 nanging durong biso menang
        F            C
 ra masalah hurung tekan
       Dm        G
 isih ono kesempatan

       C         G
 ojo dadi cilik ati
         Am         Em
 yen kui pancen garise Gusti
         F        C
 nyatane metu hasile
           Dm       G
 rung sido dadi pegawe

         C        G
 aku wes tau berjuang
           Am        Em
 nanging durong biso menang
        F            C
 ra masalah hurung tekan
       Dm        G
 isih ono kesempatan

       C         G
 ojo dadi cilik ati
         Am         Em
 yen kui pancen garise Gusti
         F        C
 nyatane metu hasile
           Dm       G
 rung sido dadi pegawe

      C  Fm     C  Fm
 mesakne mesakne
      C  Fm     C  Fm C
 mesakne mesakne 



Chord Gitar Terkait