Chord Patih Solo - Pakujoyo Ninggal Crito

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Pakujoyo Ninggal Crito Chord

[Intro]
F G Em A
Dm G C G

[Verse]
     C                         Em
cobo kowe ngerti sing tak rasakke
Bb                   F
 opo wes luntur roso tresnomu
Fm                   C
 ning ngendi perasaanmu
G                 C
 elingo sumpah janjimu

[Chorus]
         F
 seumpamane
 G                  Em
  tak peksakne karo kowe
                  A
 mesti bakal loro ati
                     Dm
 mending aku sing mundur
                G
 timbang atiku ajur
                C   C7
 kowe wes ora jujur

               F
 wes cukup semene wae
 G                    Em
  aku pamit ninggal kowe
                    A
 mugo kwe oleh gantine 
           Dm 
 aku wes pasrah
 G            C
  aku sing ngalah

[Int]
C Bb F -G# -Bb
C Bb F -G# -Bb
C G

    C                    Em
pakujoyo dadi seksine crito
Bb                       F   
 ngomong tresno nganti tutup moto
Fm              C
 salah opo aku iki
G                      C    C7
 nganti tego kowe mblenjani

[Chorus]
         F
 seumpamane
 G                  Em
  tak peksakne karo kowe
                  A
 mesti bakal loro ati
                     Dm
 mending aku sing mundur
                G
 timbang atiku ajur
                C   C7
 kowe wes ora jujur

               F
 wes cukup semene wae
 G                    Em
  aku pamit ninggal kowe
                    A
 mugo kwe oleh gantine 
           Dm 
 aku wes pasrah
 G             C  C-G/B
  aku sing ngalah

[Musik]
Am G F C -G/B
Am G F G# Bb C

[Chorus]
         F
 seumpamane
 G                  Em
  tak peksakne karo kowe
                  A
 mesti bakal loro ati
                     Dm
 mending aku sing mundur
                G
 timbang atiku ajur
                C   C7
 kowe wes ora jujur

               F
 wes cukup semene wae
 G                    Em
  aku pamit ninggal kowe
                    A
 mugo kwe oleh gantine 
           Dm 
 aku wes pasrah
 G             C
  aku sing ngalah

[Outro]
     C                         Em
cobo kowe ngerti sing tak rasakke

Lihat Semua Chord Patih Solo


Chord Patih Solo Lainnya