Chord Pendhoza - Dudu Pilihane

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Pendhoza Dudu Pilihane Chord

[Intro]
C F Dm G

[Verse]
C                      F
aku seng sering terabaikan
Dm                     G
opo pancen mung pelampiasan
Em    E                Am
dudu aku seng mbok karepno
       Dm                   G
kudu sadar yen dudu pilihane

F                C
ati iki sak ajur-ajure
      Dm              G
mergo kowe seng ngremukke
F                    C
malah gandeng ro liyane
           Dm                    G
eluh moto iki dadi seksi tangise atiku

[Chorus]
 C         G        Am
aku mung biso nerimo
     G         F         G        C  G
sak nrimo-nrimone seng dadi dalane
 C      G           Am
ati loro nanging isih
   G           F      G         C
nduwe roso tresno gede karo kowe

Am             Em
pancen koyo ngene kahanane
F            C
aku dudu pilihan atine
  Dm
sabar terus-terusan
    G
senajan mung pelampiasan

C                   F
nanging opo aku salah
Dm                     G
kebacut jeru karo slirahmu
    Em      E        Am
wis suwe anggone bebarengan
          Dm                  G
nanging kowe ra njogo perasaan

F                C
ati iki sak ajur-ajure
      Dm              G
mergo kowe seng ngremukke
F                    C
malah gandeng ro liyane
           Dm                    G
eluh moto iki dadi seksi tangise atiku

[Chorus]
 C         G        Am
aku mung biso nerimo
     G         F         G        C  G
sak nrimo-nrimone seng dadi dalane
 C      G           Am
ati loro nanging isih
   G           F      G         C
nduwe roso tresno gede karo kowe

 C         G        Am
aku mung biso nerimo
     G         F         G        C  G
sak nrimo-nrimone seng dadi dalane
 C      G           Am
ati loro nanging isih
   G           F      G         F  G# C
nduwe roso tresno gede karo kowe

Lihat Semua Chord Pendhoza


Chord Pendhoza Lainnya