Chord Safira Inema - Dadi Kenangan

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Safira Inema Dadi Kenangan Chord

Capo fret 2

[Chorus]
                 F
 sidane dadi kenangan
                     G
 wes kadung nyebar undangan
                   Em
 opo seng dadi jalaran
                      A
 ngajak pedot tengah ndalan
               Dm
 aku gagal tunangan
                  G
 kowe ilang tanpo aran
                    C
 rasane wes ilang dalan

[Intro]
F G Em A Dm G C

C                  Dm
 yen pancen dudu jodone
G                C
 lilo legowo aku sadar kahanane
Am               Dm
 tak trimo keputusane
             G
kowe milih liyane
                 C
najan loro tak rasakne

C                        Dm
 ngempet perih jroning dodo
G                    C
 pas indah indahe, kowe malah lungo
Am                    Dm
 mbrebes mili banyu moto
                G
koyo wes ra ono tombo
               C
mugi aku sabar nrimo

[Chorus]
                 F
 sidane dadi kenangan
                     G
 wes kadung nyebar undangan
                   Em
 opo seng dadi jalaran
                      A
 ngajak pedot tengah ndalan
               Dm
 aku gagal tunangan
                  G
 kowe ilang tanpo aran
                    C
 rasane wes ilang dalan

                 F
 sidane dadi kenangan
                     G
 wes kadung nyebar undangan
                   Em
 opo seng dadi jalaran
                      A
 ngajak pedot tengah ndalan
               Dm
 aku gagal tunangan
                  G
 kowe ilang tanpo aran
                 C
 ikhlas garise Pengeran

[Musik]
Am C
F G Em A Dm G C

C                        Dm
 ngempet perih jroning dodo
G                    C
 pas indah indahe, kowe malah lungo
Am                    Dm
 mbrebes mili banyu moto
                G
koyo wes ra ono tombo
               C
mugi aku sabar nrimo

[Chorus]
                 F
 sidane dadi kenangan
                     G
 wes kadung nyebar undangan
                   Em
 opo seng dadi jalaran
                      A
 ngajak pedot tengah ndalan
               Dm
 aku gagal tunangan
                  G
 kowe ilang tanpo aran
                    C
 rasane wes ilang dalan

                 F
 sidane dadi kenangan
                     G
 wes kadung nyebar undangan
                   Em
 opo seng dadi jalaran
                      A
 ngajak pedot tengah ndalan
               Dm
 aku gagal tunangan
                  G
 kowe ilang tanpo aran
                 C
 ikhlas garise Pengeran

               Dm
 aku gagal tunangan
                  G
 kowe ilang tanpo aran
                 C
 ikhlas garise Pengeran

Lihat Semua Chord Safira Inema


Chord Safira Inema Lainnya