Chord Satria Moe - Ayang Ayang Ayumu

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Ayang Ayang Ayumu Chord

[Intro]
C G/B Am F

[Verse]
C                 G/B
 gitar iki seng dadi seksi
Am                F
 tresno iki wes kepatri
C                 G/B
 karo kowe seng biso ngerteni
Am               F
 mugo terus dadi siji
C                  Bm
 tresno iki neng kuto tulungagung
Am              F
 amber ra iso kebendung

         Am                 F
aku ra pengen adoh karo kowe
             Am               G
siji panjalokku setio karo aku

[Chorus]
         C                G/B
aku ra biso adoh soko kowe
         Am                Em
aku ra biso snajan semenit wae
       F                  C  G/B Am
kowe dadi pilihan mergo gawe nyaman
      Dm                 G
ayang ayang ayumu sumenden neng atiku

         C                G/B
aku ra biso adoh soko kowe
         Am                Em
aku ra biso snajan semenit wae
       F                  C  G/B Am
kowe dadi pilihan mergo gawe nyaman
      Dm                 G         F
ayang ayang ayumu sumenden neng atiku

[Int]
F G F G
      hoo
C G/B Am G
F C G

C                  Bm
 tresno iki neng kuto tulungagung
Am              F
 amber ra iso kebendung

         Am                 F
aku ra pengen adoh karo kowe
             Am               G
siji panjalokku setio karo aku

[Chorus]
         C                G/B
aku ra biso adoh soko kowe
         Am                Em
aku ra biso snajan semenit wae
       F                  C  G/B Am
kowe dadi pilihan mergo gawe nyaman
      Dm                 G
ayang ayang ayumu sumenden neng atiku

         C                G/B
aku ra biso adoh soko kowe
         Am                Em
aku ra biso snajan semenit wae
       F                  C  G/B Am
kowe dadi pilihan mergo gawe nyaman
      Dm                 G
ayang ayang ayumu sumenden
           F     G             C
neng njero atiku neng njero atiku

Lihat Semua Chord Satria Moe


Chord Satria Moe Lainnya