Chord Selvata - Mblenjani Janji

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Selvata Mblenjani Janji Chord

Capo fret 2

[Intro]
Em -Am G  F G

[Verse]
C        G      Am        Em
kelingan naliko kowe lan aku
    F                   G
lungguh bebarengan karo nyawang esemmu
  C         G            Am            
kowe janji ora bakal nglarani ati
    F             G               C
aku percoyo kowe ora mblenjani janji
                                
[Int]
C G

  C         G            Am
nanging saiki wes bedo cerito
       F               G
kowe lungo rasane loro ning njero dodo
    Em                Am
ninggalne aku gandeng karo wong liyo
     Dm               G     C
aku ora popo yen kowe iso bahagio

[Int]
Dm Am F G C

[Chorus]
   F         G             C       Am
 kowe tego tenan ninggalne aku dewean
   Dm         G           C
 kowe lali janjimu opo pancen ra kelingan
  F         G             C         Am
 aku kudu piye yen pancen ngene dalane
          Dm                G
 uwes tak ikhlaske mugo kowe 
               C
 langgeng saklawase

[Musik]
F G Em E Am
Dm G C G

  C         G            Am
nanging saiki wes bedo cerito
       F               G
kowe lungo rasane loro ning njero dodo
    Em                Am
ninggalne aku gandeng karo wong liyo
     Dm               G     C
aku ora popo yen kowe iso bahagio

   Am                 Em
pancen iki kabeh salahku
      F                  C
aku lungo ninggalne janjiku
  Am                   Em
nanging iki wes dadi pilihanku
       F                 G
ngapurane wes lalekno aku

[Chorus]
   F         G             C       Am
 kowe tego tenan ninggalne aku dewean
   Dm         G           C
 kowe lali janjimu opo pancen ra kelingan
  F         G             C       Am
 aku kudu piye yen pancen ngene dalane
          Dm                G
 uwes tak ikhlaske mugo kowe 
               C   C7
 langgeng saklawase

[#]
           Dm
 yen ngene takdire
           G
 wes ben kabeh iki 
               C
 dadi kenangan wae
     Dm       G
 tak dongakne
                       Fm   C
 mugo kowe ora keno karmane

Lihat Semua Chord Selvata


Chord Selvata Lainnya