Chord Shadeva Wijaya - Layangan Pedot

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Shadeva Wijaya Layangan Pedot Chord

[Intro]
F G Em Am Dm G

[Verse]
C
saktenane aku rapopo
Am
yen kowe arep golek liyo
   Em
mergo aku iki
  Am             G          Dm
sering kali mbok bedak-bedakke
       Dm      G             C  
aku nyadari aku wong ra nduwe

[Int]
F G

 C
ora ngurus kowe arep piye
Am
rono rene mbok sepelekke
   Em
mergo aku iki
    Am         G        Dm
wes ra mikir kowe selawase
       Dm          G         C
puas puasno nggonmu ngelarani

[Chorus]
   F             G         Em
 koyo layangan pedot taline
 A           Dm
 mibur katut angin
           G           C
 yowis ben tak umbar wae

  F        G          Em
 aku tak golek gantine
          Am        Dm
 seng ngerti opo anane
    G       C
 keadaanku iki

[Musik]
F Em Am Dm G C-Em
Dm G

 C
ora ngurus kowe arep piye
Am
rono rene mbok sepelekke
   Em
mergo aku iki
    Am                  Dm
wes ra mikir kowe selawase
       Dm          G         C
puas puasno nggonmu ngelarani

[Chorus]
   F             G         Em
 koyo layangan pedot taline
 A           Dm
 mibur katut angin
           G           C
 yowis ben tak umbar wae

  F        G          Em
 aku tak golek gantine
          Am        Dm
 seng ngerti opo anane
    G       C
 keadaanku iki

  F        G          Em
 aku tak golek gantine
          Am        Dm
 seng ngerti opo anane
    G       C
 keadaanku iki


Chord Shadeva Wijaya Lainnya