Chord Shadeva Wijaya - Ra Ono Liyane

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Shadeva Wijaya Ra Ono Liyane

Capo fret 2

[Intro]
F G C

[Verse]
C               Em
 adem njero ati iki
   F             G       C
nyawang kowe pujaan atiku
                F
tak sayang lan tak eman-eman
   G
kembang ati iki
     F         G               C
rino wengi kowe sing tak tresnani

[Int]
F G C

                Em
aku ra bakal ngeliyo
     F           G       C
mung sliramu sigarane rogo
C7         F
seng tak jaluk jero atimu
          G
mung siji ono tresnaku
     F           G            C
di lakoni kasmaran kowe lan aku

[Int]
F G C

[Chorus]
                    F
 siji-sijine mong kowe
 G                  C
  sumpah ra ono liyane
 C                 F
  rasa kasih cinta ini
                   G
 rasa sayang rindu ini
                  C C7
 mung kanggo sliramu

                  F
 udan banyu wengi iki
 G                    C
  nyiram rindu njero ati
 C                         F
  tembang kasamaran nggo kowe
                   G
 tresnaku ra ono watese
                 C
 urip bareng selawase

[Musik]
Em F G C
F G C

                Em
aku ra bakal ngeliyo
     F           G        C
mung sliramu sigarane rogo
C7         F
seng tak jaluk jero atimu
          G
mung siji ono tresnaku
     F           G            C
di lakoni kasmaran kowe lan aku

[Int]
F G C

[Chorus]
                    F
 siji-sijine mung kowe
 G                  C
  sumpah ra ono liyane
 C                 F
  rasa kasih cinta ini
                   G
 rasa sayang rindu ini
                  C C7
 mung kanggo sliramu

                  F
 udan banyu wengi iki
 G                    C
  nyiram rindu njero ati
 C                         F
  tembang kasamaran nggo kowe
                   G
 tresnaku ra ono watese
                 C
 urip bareng selawase
 C                         F
  tembang kasamaran nggo kowe
                   G
 tresnaku ra ono watese
                 C
 urip bareng selawase


Chord Shadeva Wijaya Lainnya