Chord Skaustik - Tugu Kartini Dadi Saksi

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Tugu Kartini Dadi Saksi Chord

[Intro]
C G Am Em
F Em Dm G

[Verse]
  C       G         Am        Em
kabeh… maleh naliko karo kowe
F                      C
iki sing lagi tak rasakke
Dm       G          Em        Am
mung kowe sing bahagiakke ati
            Dm          G        C
senajan wis akeh sing gawe loro ati

C        G          Am        Em
yen… pancen takdire karo kowe
F           G         C
di lancarke sak kabehane
Dm         G     Em          Am
sing ngancani esuk awan mbengi
       Dm        G           C
mugo wae Gusti sing merestui

[Chorus]             
 G                   Am           F
  tugu kartini iki sing dadi saksi
 Dm         G            C
  aku lan kowe ngucap janji
 G                        Am    F
  tansah bungah rasane ati iki
        Dm       G         C
 semoga kita sehidup semati

[Musik]
Am Em Dm G C 
       Am
ha aaa ha aaa
   Em         F G C
ha aaa ha aaa

C        G          Am        Em
yen… pancen takdire karo kowe
F           G         C
di lancarke sak kabehane
Dm         G     Em          Am
sing ngancani esuk awan mbengi
       Dm        G           C
mugo wae Gusti sing merestui

[Chorus]     
 G                   Am           F
  tugu kartini iki sing dadi saksi
 Dm         G            C
  aku lan kowe ngucap janji
 G                        Am    F
  tansah bungah rasane ati iki
        Dm       G         C
 semoga kita sehidup semati

 G                   Am           F
  tugu kartini iki sing dadi saksi
 Dm         G            C
  aku lan kowe ngucap janji
 G                        Am    F
  tansah bungah rasane ati iki
        Dm       G         C
 semoga kita sehidup semati
        Dm       G         C
 semoga kita sehidup semati

Lihat Semua Chord Skaustik


Chord Skaustik Lainnya