Chord Stanlee Rabidin - Ilang

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Stanlee Rabidin Ilang Chord

Capo fret 2

[Intro]
Am G F
Am G C G
C Dm Em G

[Verse]
       C      Em
bola bali aku sedih
       Am               Em
yen nyawang gambar sliramu
      F          Em
kangenku enggo kowe
       Dm          G
oh aku kangen suaramu

           C         Em
sing tak puji rino wengi
        Am           Em
sepisan meneh dadi siji
    F                Em
yo iku sing tak pujakke
     Dm        G     C  -Bm
awan lan wengi cah ayu

   Am          Em
percoyo awakku iki
      F   
yen kowe sing tak tresnani
 G
atiku ra biso ngapusi
     Am  -G    Am  G
cah ayu cah ayu

[Chorus]
             C
 rino lan wengi
               G
 sliramu tak enteni
 sepisan meneh 
 F             C
 wis ono po atiku

  -G        C
 rino lan wengi
               G
 sliramu tak enteni
              F
 aku wes sing nyalang
    Am   G      F G
 atiku haa aaa

      C          Em
aku dewe yo sing salah 
       Am               Em
sampek kowe ninggal awakku
       F               Em
mbok kapan kowe biso bali
            Dm   G      C -Bm
nggon ning atiku cah ayu

[Musik]
Am G F G
Am G Am G G-Am-Bm
C G F C G
C G F Am G F

[Chorus]
  -G        C
 rino lan wengi
               G
 sliramu tak enteni
 sepisan meneh 
 F             C
 wis ono po atiku

  -G        C
 rino lan wengi
               G
 sliramu tak enteni
              F
 aku wes sing nyalang
    Am   G      F  G
 atiku haa aaa

       C      Em
bola bali aku sedih
       Am               Em
yen nyawang gambar sliramu
      F          Em
kangenku enggo kowe
    Dm        G
oh aku kangen suaramu

[Outro]
Am G F 
C


Chord Stanlee Rabidin Lainnya