Kunci Gitar Syafa Inema - Gandeng Liyane Chord




Syafa Inema Gandeng Liyane Chord

[Intro]
C

               F    G   C
janji rabakal ono ati sing liyo
Am           Dm     G       C
nanging nyatane saikine cidro
C7       F    G             C
panase geni kang ngobong ati
Am        Dm          G      C   C7
tego mentolo kowe nglarani ati

[Intro]
F G C C7
Dm G C

              Dm
aku ngomong salah
      G           C
aku meneng soyo salah
      Am        Dm
opo kowe ra kelingan
        G          C
susah seneng bebarengan

  C      Dm        G        C
roso ati iki kok gawe ampiran
Am        Dm         G         C
opo kok kiro atiku iki kos kosan

[Chorus]
          F    G          C
wis tak cobo tak kuat kuatne
Am         Dm      G             C
 nyawang kowe gandeng karo liyane
C7      F    G         Am
panyuwunku karo sliramu
       Dm     G             C
mugo kowe ora getun ninggal aku

[Intro]
F G C

               F    G   C
janji rabakal ono ati sing liyo
Am           F      G       C
nanging nyatane saikine cidro
C7       F    G             C
panase geni kang ngobong ati
Am        F           G      C
tego mentolo kowe nglarani ati

[Int]
F  Fm
C  G  C  G
F G C

              Dm
aku ngomong salah
      G           C
aku meneng soyo salah
      Am        Dm
opo kowe ra kelingan
        G          C
susah seneng bebarengan

  C      Dm        G        C
roso ati iki kok gawe ampiran
Am        Dm         G         C
opo kok kiro atiku iki kos kosan

[Chorus]
          F    G          C
wis tak cobo tak kuat kuatne
Am         Dm      G             C
 nyawang kowe gandeng karo liyane
C7      F    G         Am
panyuwunku karo sliramu
       Dm     G             C
mugo kowe ora getun ninggal aku

[Intro]
F G C

               F    G   C
janji rabakal ono ati sing liyo
Am           F      G       C
nanging nyatane saikine cidro
C7       F    G             C
panase geni kang ngobong ati
Am        Dm          G      C
tego mentolo kowe nglarani ati

               F    G   C
janji rabakal ono ati sing liyo
Am           F      G       C
nanging nyatane saikine cidro
C7       F    G             C
panase geni kang ngobong ati
Am        Dm          G      C
tego mentolo kowe nglarani ati

[Outro]
F Fm C



Chord Gitar Terkait