Chord TTM Akustik feat. Deva Rassteam - Tetep Konco

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Tetep Konco Chord

Capo fret 2

[Intro]
C  Cm  Bm  Em
Am Bm  C  D

[Verse]
G        C         D
umpomo kowe isih sayang
 Em                    Bm
ojo lungo ninggalke aku
     C                   G
mbok cobo ngertio karo kahananku
     Am           D         G
seng wes berjuang dinggo awakmu

G          C         D
elingo gek jaman semono
 Em                  Bm
aku teko ngelap eluh neng pipimu
  C                    G    -D/F# Em
nanging sak iki kowe malah lali
  Am        D      G
lungo adoh ora eling bali

    Em            Bm
aku rapopo kowe ngeliyo
    Em             Bm
aku wes lilo aku wes trimo
     C                    D
kowe teko mung gawe atiku keloro loro

[Chorus]
       G        D              Em    E
kowe tetep koncoku senajan nglarani aku
       Am                      D
kowe tetep neng ati senajan ra dadi siji
          G       D             Em    E
mung siji panyuwunku golek sek koyo aku
       Am
mugo kowe ra getun
      C            D        G
karo opo seng uwes dadi pilihanmu

[Int]
Em  Bm  Am  D B
Em  Bm  C Am D

G          C         D
elingo gek jaman semono
 Em                       Bm
aku teko ngelap eluh neng pipimu
  C                    G       Em
nanging sak iki kowe malah lali
  Am        D          G
lungo adoh ora eling bali

    Em            Bm
aku rapopo kowe ngeliyo
    Em             Bm
aku wes lilo aku wes trimo
     C                    D
kowe teko mung gawe atiku keloro loro

[Chorus]
       G        D              Em    E
kowe tetep koncoku senajan nglarani aku
       Am                      D
kowe tetep neng ati senajan ra dadi siji
          G       D            Em    E
mung siji panyuwunku golek sek koyo aku
       Am
mugo kowe ra getun
      C            D        G      E
karo opo seng uwes dadi pilihanmu

[Chorus] [Overtone]
       A        E              F#m   F#
kowe tetep koncoku senajan nglarani aku
       Bm                      E
kowe tetep neng ati senajan ra dadi siji
          A       E            F#m   F#
mung siji panyuwunku golek sek koyo aku
       Bm
mugo kowe ra getun
D      E                     A
 karo opo seng uwes dadi pilihanmu
       Bm
mugo kowe ra getun
      E                     D     Dm   A
karo opo seng uwes dadi pilihanmu huuu


Chord Deva RassteamTTM Akustik Lainnya