Layang Dongo Restu Chord

Capo fret 5

[Intro]
Am  G  F G Am
Am  G  F G Em Am

[Verse]
Am                      Em
tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
         G                   Am
soyo ngampet gede roso katresnanku
    Am                      Em
senadyan adoh pangonmu ra bakal tak lalekke
         G           Em       Am
tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Em                Am
dongakno aku karo restumu
G                    Am
sabar ngenteni tekan baliku
Em                    Am
tak jogo roso kanggo awakmu
  G        Em        Am
semoga dirimu juga begitu

[Chorus]
        Am            G
 roso sayang iki ra biso lali
           F            Am
 nganti mbesok tekaning mati
         Am              G
 janji tulus ra mung ono ing lathi
          F             Am
 mantep roso lan jiwo rogo iki

          Am              G
 tak titipke layang kangenku iki
        F          Am
 mugo biso nambahi ati
         Am             G
 panyuwunku siji kanggo awakmu
         F            Am
 njogo roso lan katresnanku

[Musik]
Am Em G Am
Am Em G Am

Am                      Em
tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
         G                   Am
soyo ngampet gede roso katresnanku
    Am                      Em
senadyan adoh pangonmu ra bakal tak lalekke
         G           Em       Am
tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Em                Am
dongakno aku karo restumu
G                    Am
sabar ngenteni tekan baliku
Em                    Am
tak jogo roso kanggo awakmu
  G        Em        Am
semoga dirimu juga begitu

[Chorus]
        Am            G
 roso sayang iki ra biso lali
           F            Am
 nganti mbesok tekaning mati
         Am              G
 janji tulus ra mung ono ing lathi
          F             Am
 mantep roso lan jiwo rogo iki

          Am              G
 tak titipke layang kangenku iki
        F          Am
 mugo biso nambahi ati
         Am             G
 panyuwunku siji kanggo awakmu
         F            Am
 njogo roso lan katresnanku

        Am            G
 roso sayang iki ra biso lali
           F            Am
 nganti mbesok tekaning mati
         Am              G
 janji tulus ra mung ono ing lathi
          F             Am
 mantep roso lan jiwo rogo iki

          Am              G
 tak titipke layang kangenku iki
        F          Am
 mugo biso nambahi ati
         Am             G
 panyuwunku siji kanggo awakmu
         F            Am
 njogo roso lan katresnanku

[Outro]
G Em Am



Chord Gitar Terkait