Chord Woro Widowati - Sekuat Atiku

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Woro Widowati Sekuat Atiku Chord

[Intro]
F G Em Am Bb G

[Verse]
    C    G      Am  Em
naliko kowe lungo
 F            C      Dm        G
aku mung dipandang sebelah moto
 C     G    Am         Em
ati iki bubrah sarane
   F        C    Dm       G
mergo roso iki disepelekke

    F       G
nganti saiki aku
Em         Am
ngenteni kowe
  Bb                 G
nanging kowe milih liyane

[Chorus]
   F                  G
 kabeh tak lakoni sekuat atiku
         Em                    Am
 mergo roso iki wis kadung jeru
   F      G           Em            Am
 mugo kowe ngerti sing tak pingini
  F         G         C
 awak dewe iso dadi siji

[Musik]
Am Em Dm Em F G

 C    G          Am  Em
aku ra bakal lungo
    F        C    Dm       G
senajan ati iki keloro-loro
 C       G     Am       Dm
aku ikhlas mbok larani
   F          C    Dm    G       C
mergo tresno iki wis tak patri

    F       G
nganti saiki aku
Em         Am
ngenteni kowe
  Bb                 G
nanging kowe milih liyane

[Chorus]
   F                  G
 kabeh tak lakoni sekuat atiku
         Em                    Am
 mergo roso iki wis kadung jeru
   F      G           Em            Am
 mugo kowe ngerti sing tak pingini
  F         G         C  D
 awak dewe iso dadi siji

 [Overtune]
   G                  A
 kabeh tak lakoni sekuat atiku
         F#m                   Bm
 mergo roso iki wis kadung jeru
   G      A           F#m           Bm
 mugo kowe ngerti sing tak pingini
  Em         A
 awak dewe ee hee
   G      A           F#m           Bm
 mugo kowe ngerti sing tak pingini
  G        A               D
 awak dewe iso dadi siji

Lihat Semua Chord Woro Widowati


Chord Woro Widowati Lainnya