Chord Yayan Jatnika - Lamunan

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Yayan Jatnika Lamunan

[Intro]
Am F Am Dm E

[Verse]
         Am
daun kalapa
    F               Am
nu oyag ka tebak angin
          F
siga gupayna kawas gupayna
          E
nu lawas ilang
Dm        Am     F           Am
 kasawang deui nembongan deui
         Am             Bb
asih munggaran nu teu kahontal
Bb        Am
 dina lamunan

              Am
mun seug manehna
    F            Am
kiwari aya gigireun
            F
meureunan hate moal tagiwur
           E
dirungrung gandrung
Dm      Am      F         Am
 atuh kamana? naha dimana?
        Am             Bb
ukur ngolebat dina lamunan
Bb        Am
 dina lamunan

[Chorus]
           Dm
 unggal tempat tos dipapay
         F          Am
 manehna taya laratan
          Dm
 unggal beja nu katampa
          F           Am
 dijugjug wale teu aya

 Am                     F
 kembang-kembang ka tresna
                 Am
 nu kungsi nyambuang
 Am               F
 ukur tinggal waasna
               Am
 nyeungitan lamunan

[Musik]
Am Am Dm Dm
E F G Am

              Am
mun seug manehna
    F            Am
kiwari aya gigireun
            F
meureunan hate moal tagiwur
           E
dirungrung gandrung
Dm      Am      F         Am
 atuh kamana? naha dimana?
        Am             Bb
ukur ngolebat dina lamunan
Bb        Am
 dina lamunan

[Chorus]
           Dm
 unggal tempat tos dipapay
         F          Am
 manehna taya laratan
          Dm
 unggal beja nu katampa
          F           Am
 dijugjug wale teu aya

 Am                     F
 kembang-kembang ka tresna
                 Am
 nu kungsi nyambuang
 Am               F
 ukur tinggal waasna
                Am
 nyeungitan lamunan

           Dm
 unggal tempat tos dipapay
         F          Am
 manehna taya laratan
          Dm
 unggal beja nu katampa
          F           Am
 dijugjug wale teu aya

 Am                     F
 kembang-kembang ka tresna
                 Am
 nu kungsi nyambuang
 Am               F
 ukur tinggal waasna
              Am
 nyeungitan lamunan

Lihat Semua Chord Yayan Jatnika


Chord Yayan Jatnika Lainnya