Chord Yayan Jatnika - Pukah

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Yayan Jatnika Pukah

Capo fret 3

[Intro]
Am F Dm E
-Am F -Am E
Am E Am
Am E F Am

[Verse]
      E          F              Am
satadina sugan teh moal rek cidra
       E             F       E
boro betah mika nyaah mika cinta
        Dm                       Am
ka manehna kuring geus asa miboga
   Am   E      F             E
geuning asih teh lain nu kuring
      E                Dm     
katresna gancang luncatna
G          Am
milih nu lian

[Int]
F E Am

       E         F              Am
diri kuring ibarat cukang wahangan
           E               F         E
dipake meuntas pikeun nyorang paniatan
        Dm                        Am
batin sedih duh nyeri kaliwat saking
  Am   E      F           E
peurih asa diturih ku hinis
    E            Dm     G        Am
asa ditirug jajantung ngalanglayung

[Chorus]
   E
 anjeun, datang deui
     F               Am
 sanggeus meunang kanyeri
        G          Am
 tapi hate teu narima
      F              Am
 kanyeri asa can bari
   F        Bb     Am
 bongan anjeun tega
       F            Am
 ngulinkeun rasa kacinta

  E
 asih, nu mimiti
   F              Am
 pukah teu puguh salah
   G              Am
 pegat beurat duriat
        F               Am
 anjeun mah jongjon miheman

[Musik]
Am Am F F Am

       E         F              Am
diri kuring ibarat cukang wahangan
           E               F         E
dipake meuntas pikeun nyorang paniatan
        Dm                        Am
batin sedih duh nyeri kaliwat saking
  Am   E      F           E
peurih asa diturih ku hinis
    E            Dm     G        Am
asa ditirug jajantung ngalanglayung

[Chorus]
   E
 anjeun, datang deui
     F               Am
 sanggeus meunang kanyeri
        G          Am
 tapi hate teu narima
      F              Am
 kanyeri asa can bari
   F        Bb     Am
 bongan anjeun tega
       F            Am
 ngulinkeun rasa kacinta

  E
 asih, nu mimiti
   F              Am
 pukah teu puguh salah
   G              Am
 pegat beurat duriat
        F               Am
 anjeun mah jongjon miheman

Lihat Semua Chord Yayan Jatnika


Chord Yayan Jatnika Lainnya