Chord Yudhaputra - Nrimo Kelaran

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Yudhaputra Nrimo Kelaran Chord

[Intro]
C F G C C-Dm
Em F F-Em-Dm C

[Verse]
  C                F            F-Em
suwe ra ngabari suwe ra nemoni
 Dm           G              C      C-Dm
aku kangen, kangen tenan, ra dolanan
Em                 F            F-Em
 saben bengi aku kebayang esemmu
Dm                        G
 sing mbiyen gemati ngancani aku

[Int]
F G

  C                F              -Em
saiki wes bedo kowe ninggal lungo
   Dm         G       C              -Dm
tanpo sadar gawe loro ning njero dodo
Em                  F          -Em
 mbiyen gemateni saiki tego ati
Dm                     G
 jarene nresnani malah nglarani
         C  C-Dm-Em -C
ngeliyo ati

[Chorus]
     F            G
 aku sing lilo nompo loroku
 Em           Am
 tak pendem rosoku
       Dm
 nrimo kelaran
    G           C
 mergo ati rung siap kelangan

      F         G
 mugo Gusti marangi
         Em      Am
 tombo loro ati iki
          Dm
 pengenku mung siji
        G         C
 mugo kowe biso bali

[Musik]
F Em Dm E 
Am  Em
ha a ha
  F       G        C
kowe tego ngeliyo ati

  C                F
saiki wes bedo kowe ninggal lungo
   Dm         G        C
tanpo sadar gawe loro, ning njero dodo
Em                  F
 mbiyen gemateni saiki tego ati
Dm                     G
 jarene nresnani malah nglarani
         C
ngeliyo ati

[Chorus]
     F            G
 aku sing lilo nompo loroku
 Em           Am
 tak pendem rosoku
       Dm
 nrimo kelaran
    G           C
 mergo ati rung siap kelangan

      F         G
 mugo Gusti marangi
         Em      Am
 tombo loro ati iki
          Dm
 pengenku mung siji
        G         C
 mugo kowe biso bali

     F            G
 aku sing lilo nompo loroku
 Em           Am
 tak pendem rosoku
       Dm
 nrimo kelaran
    G           C
 mergo ati rung siap kelangan

      F         G
 mugo Gusti marangi
         Em      Am
 tombo loro ati iki
          Dm
 pengenku mung siji
        G         C         Am
 mugo kowe biso bali houwo
          Dm
 pengenku mung siji
        G         C
 mugo kowe biso bali

Lihat Semua Chord Yudhaputra


Chord Yudhaputra Lainnya