Chord Adit Kemal - Opo Wedine

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Adit Kemal Opo Wedine

Capo fret 1

[Intro]
F Em Dm G C

[Verse]
         C                       Dm
yen sliramu liwat aku kerep mandeng
        G                     C
ra percoyo kowe mlaku ngono wae
         F            Fm         C
pancen endah neng ati sing tak rasakke
         G                      C
gawe kelingan impen ku ndek mau bengi

         C                      Dm
ora nyongko esemmu mung kanggo aku
      G                      C
opo kuwi tondo roso jrune atimu
        F         Fm          C
duh senenge yen umpomo ngidam sari
       G                    C    G
aku janji mung sliramu dadi siji

[Chorus
    C             G
parase kowe ayu tenan
     Am           Em
swarane gawe degdegan
   F            C
atiku dadi klepekan
     Dm                G
arep ngentut wae tak tahan

      C               G
dhewe'e sing dewi pujaan
   Am                Em
rosone mimpi koyo nyoto
      F            C
gelem ora kowe pacaran
     G                   C
karo ku gembel bocah jalanan

[Int]
C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C G C
C -G/B

Am             Em
opo saiki kabeh kuwi dudu impen
F                 G
aku wedine rosomu sirno

[Chorus]
    C             G
parase kowe ayu tenan
     Am           Em
swarane gawe degdegan
   F            C
atiku dadi klepekan
     Dm                G
arep ngentut wae tak tahan

      C               G
dhewe'e sing dewi pujaan
   Am                Em
rosone mimpi koyo nyoto
      F            C
gelem ora kowe pacaran
     G                   C   G
karo ku gembel bocah jalanan

    C             G
parase kowe ayu tenan
     Am           Em
swarane gawe degdegan
   F            C
atiku dadi klepekan
     Dm                G
arep ngentut wae tak tahan

      C               G
dhewe'e sing dewi pujaan
   Am                Em
rosone mimpi koyo nyoto
      F            C
gelem ora kowe pacaran
     G                   C    G C
karo ku gembel bocah jalanan

Lihat Semua Chord Adit Kemal


Chord Adit Kemal Lainnya