Chord Akustik Westprog - Cacat Ati

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Akustik Westprog - Cacat Ati

[Intro]
C Fm C Fm

[Verse]
  C         Fm         G
tumetese eluh motoku iki
      F      G           C  A
yen weruh esem lan guyumu
  Dm       E         Am       G
manise awakmu bedo karo lakumu
         F                 G
kowe ninggal aku nuruti egomu

    C           Fm        G
cerito iki nyadarke awakku
     F        G           C  A
ben aku nglilakke tresnomu
      Dm       E
raiso nuruti kowe
    Am             G
opo seng mbok karepke
           F                       G
tak simpen neng ati seng tau nglarani

F    G           Em         Am
 wingi janjine ameh ngancani
Dm      E          Am  A
 tapi akhire nglarani
F          G        Em          Am
 milih tresno lio ninggalke loro
Dm        G              C
 wes ajur nyesek neng ndodo

[Chorus]
 F                         G
  ojo segampang kui ninggalke aku
          Em
 mbasan kowe kenal de'e
          Am      G
 aku mbok luwehke
         F
 mergo kahanan urepku
       G
 ratau dadi karepmu
      E
 ajur tanpo awakmu

 F                     G
  ora kepikiran dadi koyo ngene
          Em               Am  G
 tresno kowe kongene rasane
        F
 jarene ameh ngancani
         G
 nyatane ngeliyo ning mburi
        E
 nglalekke kabeh iki

[Musik]
F G    -F Em Am
       ha a a a
F G C

F    G           Em         Am
 wingi janjine ameh ngancani
Dm      E          Am  A
 tapi akhire nglarani
F          G        Em          Am
 milih tresno lio ninggalke loro
Dm        G              C
 wes ajur nyesek neng ndodo

[Chorus]
 F                         G
  ojo segampang kui ninggalke aku
          Em
 mbasan kowe kenal de'e
          Am      G
 aku mbok luwehke
         F
 mergo kahanan urepku
       G
 ratau dadi karepmu
      E
 ajur tanpo awakmu

 F                     G
  ora kepikiran dadi koyo ngene
          Em               Am  G
 tresno kowe kongene rasane
        F
 jarene ameh ngancani
         G
 nyatane ngeliyo ning mburi
        E
 nglalekke kabeh iki

 F                    G
  andaikan kowe wingi ora neng ati
     Em                  Am   G
 aku rabakal loro kepati-pati
     F                     G
 ojo pernah kowe bali, ojo nggoleki
                C
 aku wes cacat ati


Chord Akustik Westprog Lainnya