Chord Arda Tatu - Lintang Alihan

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Arda Tatu Lintang Alihan

Capo fret 4

[Intro]
C G F
Dm G C

[Verse]
C    G       F
 timbang dadi loro
C  G                F
 loro sing neng jero dodo
Dm        C         G
 becik munduraku tak lungo
Dm             G
 ora weruh ora ngrungokno

C    G     F
 sak durunge getun
C        G         F
 luwih becik aku tak wurung
Dm                  G
 tresnamu koyo kulit ari
Dm                 G
 keno panas wernaning ganti

[Int]
C F Dm G C

[Chorus]
 C  G    Am
  aku ora bakal bali
  Dm                 G
 iseh miris wedi loro ati
 Em         Am
  mergo tatu sing wingi
   Dm                   G
 durung garing durung mari

 C  G     Am
  paribasan aku
   Dm                  G
 golek banyu timbone keranjang
 Em                 Am
  umpomone sido karo kowe
 Dm         G        C
  sing koyo lintang alihan

[Musik]
Am Em Dm G
C G F
C G F G C

C     G    F
 sak durunge getun
C        G      F
 luwih becik aku tak wurung
Dm               G
 tresnamu koyo kulit ari
Dm                 G
 keno panas wernaning ganti

[Int]
C F Dm G C

[Chorus]
 C  G    Am
  aku ora bakal bali
  Dm                 G
 iseh miris wedi loro ati
 Em         Am
  mergo tatu sing wingi
   Dm                   G
 durung garing durung mari

 C  G     Am
  paribasan aku
   Dm                  G
 golek banyu timbone keranjang
 Em                 Am
  umpomone sido karo kowe
 Dm         G        C
  sing koyo lintang alihan

Lihat Semua Chord Arda


Chord Arda Lainnya