Chord Bella Kadita - Kangen Kependem

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Bella Kadita Kangen Kependem

Capo fret 3

[Intro]
C G Am Em
F Fm G

[Verse]
C             Em
layang kangen iki
      Am          Em
tak titip lewat dongo
       F
kanggo kowe sing uwes
            G
karo sing Kuoso

     F
rino tak anti anti
      C          Am
wengi kegowo ngimpi
          Dm
mung kowe sing dadi
         G
pepujan ati

[Intro]
F Fm G

C             Em
layang kangen iki
      Am          Em
tak titip lewat dongo
       F
kanggo kowe sing uwes
            G
karo sing Kuoso

     F
rino tak anti anti
      C          Am
wengi kegowo ngimpi
          Dm
mung kowe sing dadi
        G
pepujan ati

[Chorus]
            F
mung tansah dedungo
  G            C            Am
kaleh Gusti engkang Maha Kuoso
         Dm
nyuwung ati engkang bakoh
        G
lan nerimo

            F           G
kangen sing tak pendem iki
         C           Am
tak critake lewat tembang
           Dm
nggregel sedih naliko
            G
awak dewe kelingan

        F
ninggal kenangan manis
     C         Am
lungomu nekake tangis
  F        Dm         G
kangen kangen aku kangen

[Int]
Am F C G
Am F C G

C             Em
layang kangen iki
      Am          Em
tak titip lewat dongo
       F
kanggo kowe sing uwes
            G
karo sing Kuoso

     F
rino tak anti anti
      C          Am
wengi kegowo ngimpi
          Dm
mung kowe sing dadi
        G
pepujan ati

[Chorus]
            F
mung tansah dedungo
  G            C            Am
kaleh Gusti engkang Maha Kuoso
         Dm
nyuwung ati engkang bakoh
        G
lan nerimo

            F           G
kangen sing tak pendem iki
         C           Am
tak critake lewat tembang
           Dm
nggregel sedih naliko
            G
awak dewe kelingan

        F
ninggal kenangan manis
     C         Am
lungomu nekake tangis
  F        Dm         G
kangen kangen aku kangen

        F
ninggal kenangan manis
     C         Am
lungomu nekake tangis
  F        Dm         G
kangen kangen aku kangen

            F           G
kangen sing tak pendem iki
         C           Am
tak critake lewat tembang
           Dm
nggregel sedih naliko
          G
awak dewe kelingan

Lihat Semua Chord Bella Kadita


Chord Bella Kadita Lainnya