Chord Benner Official - Tulisan Kenangan

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Benner Official - Tulisan Kenangan

Capo fret 2

[Intro]
C F G C
Am F G C

[Verse]
      C          F
wengi iki tak tuliske..
G                    C
 kenangan pas mbiyen aku ro koe..
Am                 F              G
 mbiyen koe ngucap janji tekane mati..
                  C
ora bakal tok blenjani..

F      G            Em   Am
 janji sumpah lan setio..
F        G        C
 awak dhewe bebarengan..
F       G             Em         Am
 tapi mengapa kau tinggalkan diriku..
Dm         G           C
 kau pergi cari yang baru..

[Chorus]
        F         G
 ngapuranen.. awakku
          Em      Am
 wes gawe loro atimu..
     F            G
 wes mblenajni janji..
            C
 seng biyen karo koe..

           F           G
 kabeh wes tak.. ikhlaske
         Em        Am
 senajan ngene dalane..
       Dm
 bakal tak tompo..
     G         C
 yen ngene akhire..

[Musik]
F G Em Am
F G C..
F G Em Am
Dm G C..

F      G            Em  Am
 janji sumpah lan setio..
F        G        C
 awak dhewe bebarengan..
F       G             Em         Am
 tapi mengapa kau tinggalkan diriku..
Dm         G           C
 kau pergi cari yang baru..

[Chorus]
        F         G
 ngapuranen.. awakku
          Em      Am
 wes gawe loro atimu..
     F            G
 wes mblenajni janji..
            C
 seng biyen karo koe..

           F           G
 kabeh wes tak.. ikhlaske
         Em        Am
 senajan ngene dalane..
       Dm
 bakal tak tompo..
     G         C
 yen ngene akhire..

F      G          Em  Am
 wes rasah diteruske..
F           G        C
 yen pancen iki takdire..
F      G            Em  Am
 saiki wes dhewe-dhewe..
F      G            C
 mugo oleh sing liyane..

[Chorus]
        F         G
 ngapuranen.. awakku
          Em      Am
 wes gawe loro atimu..
     F            G
 wes mblenajni janji..
            C
 seng biyen karo koe..

           F           G
 kabeh wes tak.. ikhlaske
         Em        Am
 senajan ngene dalane..
       Dm
 bakal tak tompo..
     G         C Am
 yen ngene akhire..
       Dm
 bakal tak tompo..
     G         C Am
 yen ngene akhire..
       F
 mugo oleh ganti..
         	G   C  F G C
 iso langgeng selawase..


Chord Benner Official Lainnya