Chord Diana Dee - Alun Alun Mbanjar (Tresnamu Ilang)

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Diana Dee - Alun Alun Mbanjar (Tresnamu Ilang)

[Intro]
F G Em Am
F G C

[Verse]
      C            G         Am
ning alun-alun mbanjar siseh wetan
    F                    G
kelingan naliko aku kasmaran
        Em                       Am
yo mung sliramu sing tak sayang-sayang
      F          G         C
jebul tresnomu saiki wis ilang

     C           G         Am
kowe teko nggawe aku sengsoro
       F                    G
nganti loro ono ing njero dodo
   Em                 F
atiku sansoyo keronto-ronto
    Dm            G           C
tekone kowe lungo karo wong liyo

      F                G
aku sadar aku dudu sopo-sopo
      Em                       Am
aku sabar lan legowo kowe ngeliyo
  A             Dm                  G
nanging tresno iki bakal tak lalekno
          C
aku wis lilo

[Chorus]
         F                    G
 ajur atiku netroh sansoyo nelongso
       Em                       Am
 abot roso sing tak jogo aku ra kuoso
 A       Dm                  G
 mugi Gusti paringi roso nerimo
             C
 ben uripku mulyo

          F                         G
 kepiye meneh tresno wis kebanjur gede
            Em                    Am
 sing tak sayang malah berpaling atine
 A        Dm                   G
 ra ono kabar lungo karo liyone
                C
 yo wis cukup wae

            F
 tugu alun-alun mbanjar
                C
 seksi tresnoku gemebyar
                Dm
 kowe sing njalari sayang
   G         C
 saiki malah menghilang

[Musik]
F G Em A
Dm G C

      F                G
aku sadar aku dudu sopo-sopo
      Em                       Am
aku sabar lan legowo kowe ngeliyo
  A             Dm                  G
nanging tresno iki bakal tak lalekno
          C
aku wis lilo

[Chorus]
         F                    G
 ajur atiku netroh sansoyo nelongso
       Em                       Am
 abot roso sing tak jogo aku ra kuoso
 A       Dm                  G
 mugi Gusti paringi roso nerimo
             C
 ben uripku mulyo

          F                         G
 kepiye meneh tresno wis kebanjur gede
            Em                    Am
 sing tak sayang malah berpaling atine
 A        Dm                   G
 ra ono kabar lungo karo liyone
                C
 yo wis cukup wae

            F
 tugu alun-alun mbanjar
                C
 seksi tresnoku gemebyar
                Dm
 kowe sing njalari sayang
   G         C
 saiki malah menghilang

            F
 tugu alun-alun mbanjar
                C
 seksi tresnoku gemebyar
                Dm
 kowe sing njalari sayang
   G         C
 saiki malah menghilang

Lihat Semua Chord Diana Dee


Chord Diana Dee Lainnya