Chord Esa Risty - Sayang Dek'e

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Esa Risty - Sayang Dek'e

[Intro]
C Em F G C

[Verse]
   C         G
mbiyen koe tau
          Am             Em
ngomong lirih ning kupingku
F      G          C
 jare ora bakalan ngeliyo ati
F      G           Em
 janji tulus ning ati
    Am         Dm
ora bakal keganti
        G                     C
mergo kowe sing dadi lintange ati

 C        G
aku ora bakal lali 
  Am          Em
kenangan ro kowe
F         G           C
 mergo janji sing kepatri
  C           G
kabeh penjalukmu 
     Am         Em
ora tau tak semoyo
  F               G           C
nanging nyatane kowe sing suloyo

[Int]
F G C

    Am        Em
aku wis iso sabar
          F          C
nompo sak kabehe kahanan iki
        Am     Em
nanging aku ra biso
      F                 G
yen kowe adoh ning atiku

[Chorus]
   Am          Em
 padange sinar rembulan
   F            C
 soyo suwe soyo kelingan
     Dm                     E
 kelingan kowe sing tak sayang

     Am           Em
 tumetes eluh ono pipiku
         F                C
 yen kelingan kabeh janji janjimu
        Dm              E
 duh Gusti aku kudu piye
              Am
 aku sayang karo dek'e

[Musik]
Am Em F C Dm E
Am Em F C Dm E

    Am        Em
aku wis iso sabar
          F          C
nompo sak kabehe kahanan iki
        Am     Em
nanging aku ra biso
      F                 G
yen kowe adoh ning atiku

[Chorus]
   Am          Em
 padange sinar rembulan
   F            C
 soyo suwe soyo kelingan
     Dm                     E
 kelingan kowe sing tak sayang

     Am           Em
 tumetes eluh ono pipiku
         F                C
 yen kelingan kabeh janji janjimu
        Dm              E
 duh Gusti aku kudu piye
              Am
 aku sayang karo dek'e

Lihat Semua Chord Esa Risty


Chord Esa Risty Lainnya