Chord Faham Prabowo - Foto Iki

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Faham Prabowo - Foto Iki

Capo fret 5

[Intro]
F G C..
F G C..
F G Em Am
Dm G C..

[Verse]
       C
opo ra kelingan..
      Am
yen tau sesandingan..
   C
pernah ngucap janji..
       G
jare sehidup semati..

        C
aku wis kelangan..
         Am
mbok tinggali kenangan..
  C
remok ati iki..
      G
kowe uwis oleh ganti..

Dm      G           C       Am
ning.. atimu.. mung ono awakku..
       Dm             G
ra ono liyane.. kuwi ucap ono lathi..

  Am        Em        F
nanging.. seiringe wektu mlaku..
       C
opo mergo kahananku..
       G
kowe tego ninggal aku.. wo.. oo..

[Chorus]
   F             G        C
 foto iki.. sing dadi kenangan..
   F          G           C
 nalikane.. kowe ro aku tau bebarengan..
  F          G        Em        Am
 opo wis ra ono.. tresnomu ning ndodo..
  Dm           G
 opo mergo.. kahananku..
   C
 kowe ninggal aku..

         F         G       C
 tekan saiki.. aku raiso lali..
  F               G        C
 eseme sing.. nggawe ayeme ati..
            F       G
 sing tak jaluk.. siji..
  Em         Am
 ojo ngasi lali..
        Dm            G        C
 karo kenangan.. sing dewe lakoni..

[Musik]
F G C..
F G C..
Am Em F C..G..

        C
aku wis kelangan..
         Am
mbok tinggali kenangan..
  C
remok ati iki..
      G
kowe uwis oleh ganti..

Dm      G           C       Am
ning.. atimu.. mung ono awakku..
       Dm             G
ra ono liyane.. kuwi ucap ono lathi..

  Am        Em        F
nanging.. seiringe wektu mlaku..
       C
opo mergo kahananku..
       G
kowe tego ninggal aku.. wo.. ohowo..

[Chorus]
   F             G        C
 foto iki.. sing dadi kenangan..
   F          G           C
 nalikane.. kowe ro aku tau bebarengan..
  F          G        Em        Am
 opo wis ra ono.. tresnomu ning ndodo..
  Dm           G
 opo mergo.. kahananku..
   C
 kowe ninggal aku..

         F         G       C
 tekan saiki.. aku raiso lali..
  F               G        C
 eseme sing.. nggawe ayeme ati..
            F       G
 sing tak jaluk.. siji..
  Em         Am
 ojo ngasi lali..
        Dm            G        C
 karo kenangan.. sing dewe lakoni..
        Dm            G        C
 karo kenangan.. sing dewe lakoni..

Lihat Semua Chord Faham Prabowo


Chord Faham Prabowo Lainnya