Chord Happy Asmara - Lungo'O

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Happy Asmara Lungo'O

Capo fret 4

    F     G    Em         Am
aku wis lilo wis iso nompo
      Dm      G            C
yen lungamu mergo wong liyo

[Intro]
F G Em Am
Dm G C

[Verse]
    C
opo iseh kelingan
        F
kowe ro aku
     G
sing tau ngancani
        C
susah senengmu
         Am
nanging opo kenyataan
           Dm
kowe nglarani ati iki
      G
kabeh janji manismu
     C           F G
ora ono bukti

    C
aku ra mekso kowe
       F
dadi jodohku
     G
sing tak jaluk tulus
      C
seko atimu
            Am
nek pancen sliramu kuwi
          Dm
tulus tresno karo aku
     G
ra bakal nglungani
       C
aku mergo kurangku

        F           G
nggo ngopo aku nggondeli
          Em           Am
dinggo ngopo aku nggetuni
         Dm
jodo lan rejeki
     G          C
ning tangane Gusti

[Chorus]
  F     G
lungo'o yen pancen
  Em            Am
kowe wis ra tresno
        Dm
timbang ning kene
  G           C
jebule mung kepekso
    F     G     Em         Am
aku wis lilo uwis iso nompo
      Dm      G            C
yen lungamu mergo wong liyo

[Int]
F G Em Am
Dm G C
F G Em  AmDm G C

    C
aku ra mekso kowe
       F
dadi jodohku
     G
sing tak jaluk tulus
      C
seko atimu
            Am
nek pancen sliramu kuwi
          Dm
tulus tresno karo aku
     G
ra bakal nglungani
       C
aku mergo kurangku

        F           G
nggo ngopo aku nggondeli
          Em           Am
dinggo ngopo aku nggetuni
         Dm
jodo lan rejeki
     G          C
ning tangane Gusti

[Chorus]
  F     G
lungo'o yen pancen
  Em            Am
kowe wis ra tresno
        Dm
timbang ning kene
  G           C
jebule mung kepekso
    F     G     Em         Am
aku wis lilo uwis iso nompo
      Dm      G            C
yen lungamu mergo wong liyo

  F     G
lungo'o yen pancen
  Em            Am
kowe wis ra tresno
        Dm
timbang ning kene
  G           C
jebule mung kepekso
    F     G     Em         Am
aku wis lilo uwis iso nompo
      Dm      G            C
yen lungamu mergo wong liyo
      Dm      G            C  Am
yen lungamu mergo wong liyo
      Dm      G            C
yen lungamu mergo wong liyo

Lihat Semua Chord Happy Asmara


Chord Happy Asmara Lainnya