Chord Imelda Veronica - Aku Luweh Sayang

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Imelda Veronica Aku Luweh Sayang

                  F
yen mung ngomong sayang
            G
aku luweh sayang
                     Em
yen mung ngomong tresno
              Am
aku luweh tresno
                Dm
wis tak perjuangne
           G
nganti semene
                  C
opo mending bubar wae

[Intro]
F G Em Am
Dm G C G

[Verse]
      C                 F
opo salahku opo kurangku
               Dm                 G
aku mok gawe loro tetep tak lakoni
          C              F
opo ono liyane neng atimu
             Dm                    C
yen pancen seneng ngomongo neng aku
       C      C7
tak ikhlasne

[Chorus]
                    F
 yen mung ngomong sayang
             G
 aku luweh sayang
                      Em
 yen mung ngomong tresno
               Am
 aku luweh tresno
               Dm
 wis tak buktekne
          G
 perhatianku 
                C  C7
 kabeh nggo awakmu

                    F
 yen mung ngomong sayang
             G
 aku luweh sayang
                      Em
 yen mung ngomong tresno
               Am
 aku luweh tresno
                 Dm
 wis tak perjuangne
            G
 nganti semene
                   C   C7
 opo mending bubar wae

[Musik]
F G Em Am
Dm G C C7
Dm Em F G

          C              F
opo ono liyane ning atimu
             Dm                    C
yen pancen seneng ngomongo ning aku
       C      C7
tak ikhlasne

[Chorus]
                    F
 yen mung ngomong sayang
             G
 aku luwih sayang
                      Em
 yen mung ngomong tresno
               Am
 aku luwih tresno
               Dm
 wis tak buktekne
          G
 perhatianku 
                C  C7
 kabeh nggo awakmu

                    F
 yen mung ngomong sayang
             G
 aku luwih sayang
                      Em
 yen mung ngomong tresno
               Am
 aku luwih tresno
                 Dm
 wis tak perjuangne
            G
 nganti semene
                   C
 opo mending bubar wae

                 Dm
 wis tak perjuangne
            G
 nganti semene
                   C
 opo mending bubar wae


Chord Imelda Veronica Lainnya