Chord Intan Chacha - Ben Ayu Akeh Ragate

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Chord Intan Chacha Ben Ayu Akeh Ragate

[Intro]
Am Am G
G F Am

[Verse]
        Am
         ben ayu okeh ragate
        Am                G
         ben ayu okeh ragate
        G
         ben ayu okeh ragate
        F                 Am
         ben ayu okeh ragate

         Am
mangan roti mas dicampur madu
        Am              Dm
aku tresno mas karo dirimu
        Dm
nongko enom jenenge tewel
       Dm
karo kowe aku ra rewel
G       Am
 aku ra rewel

      Am
yen kowe mas dadi bojoku
         Am                 Dm
tak elus-elus saben mapan turu
         Dm
mapan ngopi tak gawekne
          Dm
pingin nyusu tak siapke
G               Am
 kurang penak piye

[Int]
G C Am
G Am

[Chorus]
 F               C
  kowe rono rene aku elos wae
 G          C
  aku ora nesu
 F                  C   
  mung siji pesenku jogonen tresnamu
 G             C
  kuwi kanggo aku

 F               C
  kowe rono rene aku nyante wae
 G             C
  aku nyante wae
 F                 C
  jogonen tresnamu kuwi kanggo aku
 G                    C
  jo nganti oleh sing baru

[Musik]
        Am
         ben ayu okeh ragate
        Am                G
         ben ayu okeh ragate
        G
         ben ayu okeh ragate
        F                 Am
         ben ayu okeh ragate
        Am Am G
        G G F Am

         Am
mangan roti mas dicampur madu
        Am              Dm
aku tresno mas karo dirimu
        Dm
nongko enom jenenge tewel
       Dm
karo kowe aku ra rewel
G       Am
 aku ra rewel

      Am
yen kowe mas dadi bojoku
         Am                 Dm
tak elus-elus saben mapan turu
         Dm
mapan ngopi tak gawekne
          Dm
pingin nyusu tak siapke
G               Am
 kurang penak piye

[Int]
G C Am
G Am

[Chorus]
 F               C
  kowe rono rene aku elos wae
 G          C
  aku ora nesu
 F                  C   
  mung siji pesenku jogonen tresnamu
 G             C
  kuwi kanggo aku

 F               C
  kowe rono rene aku nyante wae
 G             C
  aku nyante wae
 F                 C
  jogonen tresnamu kuwi kanggo aku
 G                    C
  jo nganti oleh sing baru

 F               C
  kowe rono rene aku elos wae
 G          C
  aku ora nesu
 F                  C   
  mung siji pesenku jogonen tresnamu
 G             C
  kuwi kanggo aku

 F               C
  kowe rono rene aku nyante wae
 G             C
  aku nyante wae
 F                 C
  jogonen tresnamu kuwi kanggo aku
 G                    C
  jo nganti oleh sing baru
 G                    C
  jo nganti oleh sing baru

Lihat Semua Chord Intan Chacha


Chord Intan Chacha Lainnya